Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2012

"Δεν μπορεί πλέον η Λέσχη"...!!

Την αναγκαιότητα να εξετάσει σοβαρά η οικογένεια του Αρη το επενδυτικό ενδιαφέρον από εταιρεία της εξωτερικού επισήμανε ο α’ αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, Δημήτρης Σαρρής, με δηλώσεις του.
"Δεν μπορεί πλέον η Λέσχη"...
Μεταξύ άλλων, ο κ. Σαρρής άφησε να εννοηθεί ότι η Λέσχη Φίλων Αρη δεν μπορεί πλέον, λόγω κρίσης, να αντέξει τα βάρη της ΠΑΕ και για το λόγο αυτό πρέπει να αναλυθεί προσεκτικά και με σοβαρότητα η πρόταση που θα παρουσιαστεί στην αυριανή γ.σ της Λέσχης
Αναλυτικά η συνέντευξη του κ. Σαρρή στο novasports.gr:
-Πως περιμένετε κ. Σαρρή αυτή τη γενική συνέλευση της Λέσχης;
«Αυτό που περιμένω είναι μια συζήτηση εφ` όλης της ύλης η οποία θα αφορά το παρών και το μέλλον του Αρη. Χωρίς απαραίτητα να θίξουμε τα κεκτημένα των τελευταίων ετών, θεωρώ πως μπορούμε να προχωρήσουμε σε μια κουβέντα η οποία θα αφορά το γενικότερο τρόπο λειτουργίας της ομάδας. Αυτό που περιμένω επίσης, είναι να γίνει, για μια ακόμη φορά, μια εποικοδομητική κουβέντα, μια συζήτηση από την οποία κερδισμένος θα βγει μόνο ο Αρης».
-Είναι η πιο κρίσιμη γενική συνέλευση από την ημέρα που ιδρύθηκε η Λέσχη;
« Όχι, δεν θα το έλεγα. Θα έλεγα όμως πως είναι μια γενική συνέλευση η οποία μπορεί να αποδειχθεί η πιο κρίσιμη των τελευταίων ετών. Πάω κι εγώ, όπως όλα τα μέλη, προκειμένου ν` ακούσω τις προτάσεις. Νομίζω πως πρέπει να εξετάσουμε όλα τα πιθανά θέματα που θα τεθούν μ` ένα πιο ευρύ πνεύμα και πάντα με γνώμονα το καλό του συλλόγου».
-Πως αντιμετωπίζετε το ενδεχόμενο εμπλοκής κάποιων επενδυτών στα κοινά της ΠΑΕ; Πρόκειται για ένα σενάριο το οποίο μέχρι πριν από λίγο καιρό, ήταν αδιανόητο για τον Αρη...
«Οι συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί, με την τρομακτική οικονομική κρίση που έχουμε να αντιμετωπίσουμε, μας οδηγούν αναπόφευκτα σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο. Προσωπική μου άποψη είναι πως το ιδεατό θα ήταν να προχωρήσουμε σύμφωνα με το πλάνο που είχαμε θέσει όταν ξεκινούσε το εγχείρημα της Λέσχης, ωστόσο οι συνθήκες έχουν αλλάξει και στη πράξη αποδεικνύεται πως ο κόσμος δεν μπορεί να στηρίξει αυτό το όραμα όπως θα θέλαμε. Επομένως θα πρέπει να κάνουμε το επόμενο βήμα. Να εξετάσουμε την καλύτερη δυνατή λύση για την ομάδα, έστω και βραχυπρόθεσμα, ούτως ώστε όταν οι συνθήκες διαφοροποιηθούν να επανέλθουμε στην πρότερη κατάσταση».

Δεν υπάρχουν σχόλια: