Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2012

ΣανκΑΡΗ ή ...σαν κάπου αλλού;

Δύσκολα θα βγάλει κι άλλη χρονιά στον Άρη ο Σανκαρέ, αν πιστέψουμε όσα έχουν διαρρεύσει τελευταία από ανθρώπους που γνωρίζουν τον Σενεγαλέζο αμυντικό και από την προηγούμενη θητεία του στον Βόλο.
ΣανκΑΡΗ ή ...σαν κάπου αλλού;
Ο 28χρονος αμυντικός μεταγράφηκε στον Άρη μετά τον υποβιβασμό του Ολυμπιακού Βόλου στο Ερασιτεχνικό και σημαντικό ρόλο στην απόφασή του έπαιξε η παρουσία του Σάκη Τσιώλη στον σύλλογο της Θεσσαλονίκης. ο πρώην προπονητής του Σανκαρέ στον Ολυμπιακό, ο οποίος εκείνη την περίοδο εργαζόταν στον Άρη (πριν τον ...φύγουν και καταλήξει στον Αστέρα Τρίπολης) πίστευε πολύ στα προσόντα του Σενεγαλέζου και είχε κινήσει γη και ουρανό να συνεργαστεί και πάλι μαζί του, όπως και έγινε.
Ωστόσο, ο Σανκαρέ στον Άρη βρήκε πράγματα που δεν είχε συνηθίσει στον Βόλο κι άρχισε σύντομα να προβληματίζεται αν η επιλογή του ήταν σωστή. Φυσικά, δεν αποτέλεσε γι΄ αυτόν σοβαρό πρόβλημα η απόλυση του Τσιώλη, καθώς ως επαγγελματίας έχει μάθει να παίζει για την ομάδα και όχι για τις ...γνωριμίες του. Για άλλο λόγο "σπάστηκε" ο Σανκαρέ στον Άρη και αυτός είναι το οικονομικό. Μέχρι πέρυσι είχε μάθει να μπαίνουν στην ώρα τους στο λογαριασμό του τα χρήματα που προέβλεπε το συμβόλαιό του. Τώρα, θυμάται τον προφυλακισμένο Μπέο και μελαγχολεί, καθώς στον Άρη οι παίκτες έχουν φτάσει μέχρι και σε σημείο να κάνουν αποχή για τα δεδουλευμένα τους.
Όπως διέρρευσε κάποια στιγμή στην πιάτσα της Θεσσαλονίκης, ο Σανκαρέ σκεφτόταν ακόμα και το ενδεχόμενο να λύσει το συμβόλαιό του με τον Άρη στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, ωστόσο τον φρέναρε το γεγονός ότι δεν μπορούσε να αγωνιστεί σε τρίτη ομάδα στην ίδια σεζόν. Τώρα, απλώς περιμένει να τελειώσει η χρονιά για να δει τι θα κάνει. Αν βρεθεί λύση στο οικονομικό πρόβλημα του Άρη και εξασφαλίσει ότι θα παίρνει τα λεφτά του, μπορεί και να το σκεφτεί να μείνει, ωστόσο σύμφωνα με όσα μαθαίνουμε από από το περιβάλλον του, μάλλον βλέπει αλλού το μέλλον του.
Μάλιστα, στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, στο οποίο είχε πολύ καλή απόδοση (όσοι τον γνωρίζουν λένε πως είναι "παιδί - διαμάντι" και "γνήσιος επαγγελματίας που τα δίνει όλα"), στο γήπεδο της Τούμπας βρέθηκε εκπρόσωπος της τουρκικής Κασίμπασπορ για να τον παρακολουθήσει, ενώ ο σκύλος έμαθε πως είχε πάνω του κι άλλα "μάτια", όχι από ξένο πρωτάθλημα.
Κι όπως λένε άνθρωποι που ξέρουν πρόσωπα και πράγματα εκεί στον Πύργο τον Λευκό, "ο Σανκαρέ του χρόνου θα αγωνίζεται πάλι στη Θεσσαλονίκη, αλλά μην παίρνετε όρκο για τη φανέλα που θα φοράει". Ίδωμεν...

πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: