Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2012

Και όλα βαίνουν… καλώς!!

Και όλα βαίνουν… καλώς!
Το διπλό στα Γιάννενα έκανε πολύ καλό στον Ατρόμητο και άπαντες πλέον, βλέπουν με άλλο μάτι την συνέχεια του πρωταθλήματος. Ο Γιώργος Δώνης και οι παίκτες του θέλουν να μπουν στα πλέι οφ, όμως είναι ξεκάθαρος και ο στόχος για επανάληψη της περσινής επιτυχίας και της συμμετοχής στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Οι Περιστεριώτες δουλεύουν σε αυτό το πλάνο και έχουν δείξει ότι μπορούν να… κρατήσουν δύο καρπούζια στην ίδια μασχάλη. Στο Περιστέρι άπαντες κινούνται σε ρυθμούς Πανιωνίου.

Ο Γιώργος Δώνης έχει δεδομένα προβλήματα. Ο Μπάλλας συνεχίζει την θεραπεία του και από την Τετάρτη αναμένεται να προπονηθεί και πάλι κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα. Ο νεαρός άσος έκανε νέες εξετάσεις, οι οποίες ήταν «καθαρές».

Ο Τάσος Καραμάνος βγήκε την Τρίτη από το νοσοκομείο και θα ξεκινήσει το ειδικό πρόγραμμα θεραπείας, προκειμένου σύντομα να τεθεί και πάλι στη διάθεση του Έλληνα τεχνικού. Τέλος ο Ιτάνζ συνεχίζει να κάνει θεραπεία.

Την Τετάρτη ο Διευθυντής Ανάπτυξης Διαιτησίας κ. Κύρος Βασσάρας θα παραδώσει σεμινάριο σε παίκτες και τεχνικό επιτελείο με θέμα «κανονισμοί ποδοσφαίρου και διαιτησίας».

πηγή: sportfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: