Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2012

«Ξεπάγιασε» η Ρεάλ!!

«Ξεπάγιασε» η Ρεάλ!
Σαφές προβάδισμα για την πρόκριση στον προημιτελικό του Champions League κρατούσε για 93 λεπτά η Ρεάλ Μαδρίτης, ωστόσο -σε εκείνο το σημείο- ο Ουέρνμπλουμ «πάγωσε», στο… παγωμένο «Λουζνίκι», την ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο, διαμορφώνοντας το τελικό 1-1 για λογαριασμό της ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Ο Ρονάλντο είχε δώσει το προβάδισμα στη «βασίλισσα» στο 28’, όπου τόσο εκείνος όσο και ο Καγεχόν έχασαν την ευκαιρία να κάνουν πιο εύκολο το έργο των Μαδριλένων στον επαναληπτικό της 14ης Μαρτίου.

Το ματς

Η ΤΣΣΚΑ ήταν καλύτερη στο ξεκίνημα του αγώνα, μέχρι να ζεσταθεί (μεταφορικά και… κυριολεκτικά) η Ρεάλ. Οι Ρώσοι είχαν την κατοχή, αλλά δεν μπορούσαν να απειλήσουν ουσιαστικά τον Κασίγιας, πέρα από ένα γυριστό του Τζαγκόεφ. Με την συμπλήρωση του πρώτου τετάρτου, ο Μπενζεμά έγινε αναγκαστική αλλαγή και τη θέση του πήρε ο Ιγκουαΐν, ο οποίος έκανε πιο αισθητή την παρουσία του στην άμυνα των γηπεδούχων.

Σχεδόν αμέσως με την είσοδο του Αργεντινού επιθετικού στον αγωνιστικό χώρο ήρθαν οι πρώτες καλές στιγμές για του Ισπανούς, με τον Ρονάλντο να ανοίγει το σκορ στο 28’. Οι γηπεδούχοι άρχισαν να πιέζουν τη Ρεάλ για την ισοφάριση, ωστόσο -και πάλι- δεν κατάφεραν να φανούν αρκετά απειλητικοί. Έτσι, κύλησε το πρώτο 45λεπτο, με την ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο να πηγαίνει προηγούμενη στα αποδυτήρια.

Καρμπόν με το πρώτο ημίχρονο ήταν το ξεκίνημα της αναμέτρησης και στο δεύτερο. Η ΤΣΣΚΑ να έχει την κατοχή και να προσπαθεί να γίνει απειλητική, με τη Ρεάλ να «ζεσταίνεται» στη συνέχεια και να ελέγχει εκείνη το ματς. Οι γηπεδούχοι προσπαθούσαν να βγουν στην επίθεση, αλλά τα τελειώματά τους ήταν πολύ άσχημα. Όσο δεν απειλούνταν οι παίκτες του Ζοσέ Μουρίνιο, έβγαιναν με άνεση στην επίθεση, δημιουργώντας αρκετές ευκαιρίες.

Καγεχόν και Ρονάλντο είχαν σημαντικές στιγμές για να διευρύνουν το προβάδισμα της Ρεάλ, ωστόσο ο Τσεπτσούγκοφ ήταν σταθερός. Στο τελευταίο 20λεπτο, η «βασίλισσα» έμοιαζε να κάνει συντήρηση δυνάμεων διατηρώντας -σχεδόν άκοπα- το σκορ που της έδινε το προβάδισμα για την πρόκριση στον προημιτελικό του Champions League. Τελικά, η «ψυχρολουσία» ήρθε στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων για την ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο, καθώς ο Ουέρνμπλουμ, ύστερα από ένα αχρείαστο φάουλ του Κοεντράο, διαμόρφωσε το τελικό 1-1.

Παρακολουθήσατε σε real time από το www.sport-fm.gr:




ΟΙ συνθέσεις:

ΤΣΣΚΑ Μόσχας: Τσεπτσούγκοφ, Α. Μπερεζούτσκι, Β. Μπερεζούτσκι, Ιγκνασέβιτς, Σετσνίκοφ, Αλντονίν (68’ Χόντα), Ουέρνμπλουμ, Τόσιτς (82’ Νέσιντ), Τζαγκόεφ, Μούσα (64’ Ολίσε), Ντουμπιά.

Ρεάλ Μαδρίτης: Κασίγιας, Αρμπελόα, Πέπε, Σέρχιο Ράμος, Κοεντράο, Τσάμπι Αλόνσο, Κεντίρα, Καγεχόν (75’ Κακά), Οζίλ (85’ Αλμπιόλ), Ρονάλντο, Μπενζεμά (16’ Ιγκουαΐν).

πηγή: sportfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: