Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2012

«Με την Ουντινέζε να έχουμε τύχη…»

«Με την Ουντινέζε να έχουμε τύχη…»
Την ελπίδα ο ΠΑΟΚ να σταθεί τυχερός στο παιχνίδι με την Ουντινέζε και να πάρει την πρόκριση στους «16» του Europa League εξέφρασε ο Κοστίν Λάζαρ, μιλώντας στη «SportDay». «Χάσαμε ευκαιρίες από ατυχία (στο ματς με τον Άρη)», τόνισε ο Ρουμάνος μέσος. «Ελπίζω, όμως, ότι αυτό θα αλλάξει την Πέμπτη και εκεί στον μεγάλο αγώνα με την Ουντινέζε θα έχουμε την τύχη με το μέρος μας», πρόσθεσε.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του διεθνούς χαφ στη SportDay

Για το ντέρμπι ΠΑΟΚ-Άρης

«Κάναμε πράγματι ένα μεγάλο ματς, αλλά τι να το κάνεις… Ημασταν άτυχοι και χάσαμε τη νίκη που τόσο χρειαζόμασταν. Σίγουρα αυτό το αποτέλεσμα δεν ήταν δίκαιο. Είχαμε πολλές ευκαιρίες και ο αντίπαλος μόλις μία. Χάσαμε αυτές τις ευκαιρίες από ατυχία και γι' αυτό είμαι σίγουρος. Ελπίζω όμως ότι αυτό θα αλλάξει την Πέμπτη και εκεί στον μεγάλο αγώνα με την Ουντινέζε θα έχουμε την τύχη με το μέρος μας».

Για το παιχνίδι με την Ουντινέζε

«Εχω την αίσθηση ότι θα είναι πιο δύσκολο απ’ ό,τι στην Ιταλία. Στο γήπεδό μας, έχοντας τον κόσμο μαζί, θα πρέπει να επιτεθούμε περισσότερο και αυτό μπορεί να στοιχίσει. Αν παίξουμε πιο επιθετικά, αυτό μπορεί να είναι και το μειονέκτημά μας».

Για το αν μπορεί να λήξει με 1-0

«Ναι. Πραγματικά ελπίζω να πάρουμε αυτό το αποτέλεσμα».

Για την κούραση των ποδοσφαιριστών από τα συνεχόμενα ματς

«Ολοι είμαστε κουρασμένοι γιατί έχουμε δώσει πολλά παιχνίδια. Από εκεί και πέρα όμως αυτό είναι το ποδόσφαιρο και αυτό είναι το καθήκον μας…».

Για την δήλωση που είχε κάνει πριν από καιρό, λέγοντας «όνειρό μου είναι να παίξω στον τελικό του Europa League με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, στο παιχνίδι που θα γίνει στο Βουκουρέστι…».

«Το όνειρο παραμένει όνειρο. Και αν περάσουμε την Πέμπτη, ίσως αυτό το όνειρο βγει αληθινό».

Δεν υπάρχουν σχόλια: