Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2012

Ζημιά με Τέρι!!

Ζημιά με Τέρι!
Εκτός δράσης για μεγάλο χρονικό διάστημα θα παραμείνει ο Τζον Τέρι! Ο έμπειρος αμυντικός των «μπλε» ήλπιζε να ξεπεράσει το πρόβλημα στο γόνατο και να αγωνιστεί κανονικά απόψε το βράδυ κόντρα στη Νάπολι, αλλά η κατάσταση του ποδιού του χειροτέρεψε μετά την τελευταία προπόνηση και τα νέα είναι κάτι παραπάνω από άσχημα!

Ο Άγγλος στόπερ που έχει απουσιάσει από τα τελευταία τέσσερα ματς των Λονδρέζων, ταξίδεψε μαζί με την υπόλοιπη αποστολή της Τσέλσι στην Ιταλία για την αποψινή αναμέτρηση με τη Νάπολι στο πλαίσιο των «16» του Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά τα πράγματα δεν ήρθαν όπως θα ήθελε...

Στην προπόνηση που έκαναν οι «μπλε» το βράδυ της Δευτέρας, ο Τέρι αισθάνθηκε νέες έντονες ενοχλήσεις στο γόνατο και τη νύχτα ο πόνος δεν του επέτρεψε να κοιμηθεί! Νωρίς το πρωί ενημέρωσε σχετικά το ιατρικό επιτελείο του συλλόγου και αυτό με τη σειρά του αφού εξέτασε το πόδι του ποδοσφαιριστή, ενημέρωσε τον Αντρέ Βίλας – Μπόας για τη ζημιά!

Ο Τζον Τέρι θα χρειαστεί μεγάλο χρονικό διάστημα για να επιστρέψει στη δράση, έχοντας τραυματιστεί από τις 7 Ιανουαρίου, όταν συγκρούστηκε με το δοκάρι στο ματς Κυπέλλου με την Πόρτσμουθ, σε προσπάθεια να απομακρύνει τη μπάλα πάνω στη γραμμή.

Πηγή: england365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: