Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2012

«Νίκη με τεράστια βαθμολογική σημασία»

«Νίκη με τεράστια βαθμολογική σημασία»
Τεράστια βαθμολογική σημασία έχει για τον Λεβαδειακό η νίκη επί του Παναιτωλικού σύμφωνα με τον Γιώργο Παράσχο. Ο τεχνικός των Βοιωτών έδωσε συγχαρητήρια σε όλους τους ποδοσφαιριστές του ενώ επισήμανε πως θα ήταν καλό για την Super League να παραμείνουν στην κατηγορία οι Αγρινιώτες.

Αναλυτικά όσα είπε στην συνέντευξη Τύπου ο Γιώργος Παράσχος:

«Έχει τεράστια βαθμολογική σημασία αυτή η νίκη που πήραμε σε μια δύσκολη έδρα, όπως αυτή στο Αγρίνιο. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν καλοί, βγάλαμε τις αντεπιθέσεις με σωστό τρόπο, πετύχαμε δύο γκολ κα από εκεί και πέρα ήταν πολύ δύσκολο για τον Παναιτωλικό να γυρίσει το παιχνίδι. Εκτός από την αμυντική μας λειτουργία, είχε και πολύ άγχος, το οποίο φαινόταν καθαρά στα πόδια των παικτών.

Η κόπωση των παιδιών φάνηκε από τα συνεχή παιχνίδια και στο β' μέρος δεν μπορούσαμε να κρατήσουμε μπάλα στο κέντρο. Μας προβλημάτισε η είσοδος του Θεοδωρίδη, που έδωσε ρυθμό με τις πάσες και τις ενέργειες του. Όμως πήραμε τη σημαντική νίκη. Ο Παναιτωλικός με την ομάδα που έχει και τις εγκαταστάσεις που διαθέτει, είναι καλό να παραμείνει στη Super League».

Δεν υπάρχουν σχόλια: