Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2012

Δώνης: «Μεγάλη ξεφτίλα»

Δώνης: «Μεγάλη ξεφτίλα»
Αγανακτισμένος από την απόφαση του διαιτητή Τριτσώνη να δώσει πέναλτι στη φάση του Δημούτσου εμφανίστηκε ο Γιώργος Δώνης, ο οποίος δεν μπορούσε να κρύψει τον εκνευρισμό του. Παράλληλα εξήρε την ποιότητα της ομάδας του και κυρίως την διάρκεια που έχει στο παιχνίδι της.

«Ξέραμε από πριν βλέποντας το χτεσινό αποτέλεσμα της Ξάνθης που θεωρούσαμε ότι ήταν ευνοϊκό αποτέλεσμα για εμάς αφού η Ξάνθη είναι ο βασικός αντίπαλος για τα πλέι οφ έπρεπε να κερδίσουμε οπωσδήποτε το παιχνίδι στα Γιάννινα. Η ομάδα μου συμπεριφέρθηκε σχεδόν άψογα στον αγωνιστικό χώρο. Είχαμε καλή κυκλοφορία, δημιουργήσαμε φάσεις και καταφέραμε να πάρουμε αυτή τη σημαντική νίκη. Νομίζω ότι οι παίκτες μου πρέπει να ανεβάσουν τον πήχη και να διεκδικήσουμε την 3η θέση και όχι να μπούμε στην πεντάδα. Η εφευρετικότητα του πέναλτι είναι η πιο ξεφτίλα που είδα. Και από το πουθενά το ματς έγινε ντέρμπι».

Σε ερώτηση αν υπάρχει πέναλτι σε χέρι του Σκόνδρα ο Δώνης απάντησε εκνευρισμένος: «Δεν υπάρχει πέναλτι με το Σκόνδρα και μη με εκνευρίζεται. Πάμε σε άλλη ερώτηση».

Σε άλλη ερώτηση αν θεωρεί τον Ατρόμητο καλύτερη ομάδα από τον ΠΑΟΚ ή την ΑΕΚ σημείωσε: «Δεν το θέτω αν είμαστε καλύτεροι από τον ΠΑΟΚ ή την ΑΕΚ. Στο πρωτάθλημα μετρά η διάρκεια και το κομμάτι αυτό είμαστε από τις καλύτερες ομάδες στο πρωτάθλημα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: