Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2012

«Εγκλωβίστηκε» η Τότεναμ!!

«Εγκλωβίστηκε» η Τότεναμ
Κόντρα σε μια ομάδα που δεν είχε και πολύ μεγάλη διάθεση να επιτεθεί αλλά αντ’ αυτού προσπαθούσε συνεχώς να «καταστρέψει» το παιχνίδι του αντιπάλου, η Τότεναμ έμεινε στο 0-0 στην έδρα της Στίβενεϊτζ για τη φάση των «16» του Κυπέλλου Αγγλίας και οι δύο ομάδες οδηγούνται σε επαναληπτικό στο «Γουάιτ Χαρτ Λέιν»!

Οι Σάχα και Ντεφό έμοιαζαν αβοήθητοι στη γραμμή κρούσης των «σπιρουνιών», αφού πολύ δύσκολα έφτανε η μπάλα σε αυτούς και όταν οι ίδιοι επέλεγαν να οπισθοχωρήσουν για να πάρουν μπάλα και να προσπαθήσουν να βρουν διαδρόμους, αποτύγχαναν παντελώς.

Η διαφορά δυναμικότητας ανάγκασε τη Στίβενεϊτζ να κλειστεί στα καρέ της και να «χτυπήσει» με αντεπίθεση, εφόσον της δινόταν η ευκαιρία. Ο μονόλογος, ωστόσο, από μεριάς Τότεναμ διατηρούταν καθ’ όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης! Οι φιλοξενούμενοι έστειλαν τη μπάλα στα δίχτυα του Ντέι στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα, όμως το γκολ ακυρώθηκε για οφσάιντ σε κόντρα του Πάρκερ από σουτ που είχε επιχειρήσει ο Σαχά.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Στίβενεϊτζ: Ντέι, Λερντ, Τσαρλς (73’ Κόουαν), Άστον, Ρόμπερτς, Χένρι, Γουίλσον, Μπάιρομ, Μπόστγουικ, Φρίμαν (88’ Έντουαρντς), Μπίρντσλεϊ (67’ Μέι)

Τότεναμ: Κουντιτσίνι, Μπέιλ, Καμπούλ, Ντόουσον, Γουόκερ (64’ Κράνιτσαρ), Νίλσεν, Πάρκερ, Ρόους (81’ Λένον), Λίβερμορ, Σαχά, Ντεφό

πηγή: sportfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: