Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2012

Μακριά από το «Έμιρεϊτς»… χάνεται!!

Μακριά από το «Έμιρεϊτς»… χάνεται!
Σύμφωνοι. Για όλα τα κακά της φετινής Άρσεναλ δεν φταίει μοναχά η ασυνέπεια που δείχνει μακριά από το «Έμιρεϊτς». Δεν μπορούμε, όμως, με την ευκαιρία της ήττας από τη Σάντερλαντ στο «Στάδιο του Φωτός» να μην αναφερθούμε και στον αγωνιστικό αποπροσανατολισμό των «κανονιέρηδων», που δεδομένα υπάρχει, μακριά από την έδρα τους τη τρέχουσα αγωνιστική περίοδο!

Και μπαίνουμε κατευθείαν στο «ψητό». Ο αγώνας του Σαββάτου για το Κύπελλο Αγγλίας ήταν ο 19ος που έδωσε φέτος η ομάδα του Αρσέν Βενγκέρ μακριά από το «Έμιρεϊτς», σε όλες τις διοργανώσεις. Κάνοντας μία σύντομη αναδρομή, διαπιστώνουμε ότι αυτή ήταν η ένατη ήττα των Λονδρέζων.
Όποιος σκέφτηκε, σε αυτό το σημείο, ότι όλα τα υπόλοιπα ματς… έγειραν υπέρ της Άρσεναλ, κάνει λάθος. Πολύ απλά, διότι έχουν μεσολαβήσει και τρεις ισοπαλίες! Συνεπώς, οι νίκες της στις έδρες των αντιπάλων είναι μόλις επτά!
Καμία σχέση, δηλαδή, με τα αποτελέσματα μπροστά στο κοινό της! Ούτε μία, ούτε δύο, αλλά οκτώ περισσότερα θετικά αποτελέσματα μετρούν οι «κανονιέρηδες» στο σπίτι τους. Σύνολο 15, κάτι παραπάνω από τα μισά που έχει πανηγυρίσει στα εκτός!
Εάν θέλετε να μιλήσουμε και με τη γλώσσα της στατιστικής, διαβάστε αυτό: Με θετικό πρόσημο έχει ολοκληρωθεί μόλις το 36.8% των αγώνων της, επίδοση που σε καμία περίπτωση δεν θυμίζει ομάδα που έχει συνηθίσει τους οπαδούς της να κυνηγά τίτλους!

πηγή: england365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: