Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2012

«Δείξαμε σοβαρότητα»

«Δείξαμε σοβαρότητα»
Ιδιαίτερα ικανοποιημένος από την εικόνα του Ολυμπιακού στο ματς Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ, εμφανίστηκε ο Ντούσαν Ίβκοβιτς στην συνέντευξη Τύπου του αγώνα. Ο Σέρβος προπονητής αναφέρθηκε στην ανάγκη για ξεκούραση που είχε ο Ντόρσεϊ αλλά και στον τραυματισμό του Πρίντεζη.

«Έδωσα συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την προσπάθεια τους, αλλά και για τη νίκη τους, καθώς φτάσαμε σε έναν ακόμη τελικό. Θα ήθελα ένα πιο δυνατό παιχνίδι. Η ομάδα μας έδειξε σοβαρότητα μέσα στο παιχνίδι. Είναι θετικό το γεγονός πως ο Λάζαρος επέστρεψε. Θα μας βοηθήσει στη συνέχεια. Ο Ντόρσεϊ σε 30 μέρες έπαιξε 10 ματς και χρειαζόταν ξεκούραση. Για αυτό έμεινε εκτός», τόνισε αρχικά ο Ίβκοβιτς και πρόσθεσε:

«Ο Πρίντεζης χτύπησε στο 4ο λεπτό. Θα κάνει μία αξονική, αλλά ελπίζω να μην έχει κάτι σοβαρό. Σίγουρα θα χάσει κάποια ματς, οπότε για αυτό δοκίμασα κάποια διαφορετικά σχήματα, με τους Κέσελ-Παπανικολάου στο "4". Μας περιμένουν πολλά παιχνίδια σημαντικά, αλλά πιστεύω πως η ομάδα θα είναι έτοιμη ενόψει Ευρωλίγκας.

Ο Βασιλόπουλος δεν είναι στο αγωνιστικό μας πρόγραμμα ακόμη. Κάποια στιγμή θα τα καταφέρει, με την βοήθεια και της τύχης, να βρεθεί κοντά μας
».


Δεν υπάρχουν σχόλια: