Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2012

«Δεν είναι εύκολο να νικήσεις τον Ολυμπιακό»

«Δεν είναι εύκολο να νικήσεις τον Ολυμπιακό»
Ο ΠΑΟΚ δεν κατάφερε να προβάλει σοβαρή αντίσταση στον Ολυμπιακό στο ματς Κυπέλλου και όπως παραδέχθηκε ο Σούλης Μαρκόπουλος στην συνέντευξη Τύπου: «δεν είναι εύκολο να νικήσεις τον συγκεκριμένο αντίπαλο».

Ο τεχνικός του «δικεφάλου» σχολίασε: «Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό. Ήταν μία εύκολη επικράτηση. Εμείς απ' τη μεριά μας, προσπαθήσαμε όσο μπορούσαμε. Δεν είναι εύκολο να έχεις στόχο να κερδίσεις τον Ολυμπιακό, αλλά είχαμε κάποιους άλλους δικούς μας στόχους. Δεν ήμασταν καλοί λόγω απουσιών κάτω από το καλάθι, αλλά μας κράτησαν ως ένα σημείο τα τρίποντα. Ο Ολυμπιακός είναι δεμένη ομάδα, σε καλή κατάσταση και μπορεί να διεκδικεί τίτλους. Εμείς θέλουμε να κάνουμε τις καλύτερες δυνατές εμφανίσεις παρά τα προβλήματα που έχουμε. Αυτή τη στιγμή ο Ολυμπιακός έχει προβάδισμα στα πλέι οφ από τον Παναθηναϊκό γιατί έχει πλεονέκτημα έδρας. Όσο για τον Γκίντενς, έφυγε και πήγε να κάνει εγχείριση. Είναι δύσκολο να κάνουμε κάποια προσθήκη λόγω και των δύσκολων οικονομικών καταστάσεων».

Από την πλευρά του, ο Νίκος Καλλές υπογράμμισε: «Ο Ολυμπιακός ήταν κυρίαρχος σε όλο το ματς. Το θετικό για εμάς είναι ότι κάναμε μεγάλη προσπάθεια και είχαμε κάποια καλά διαστήματα στο ματς. Μακάρι να αυξήσουμε αυτά τα διαστήματα και να τα παρουσιάσουμε και στο πρωτάθλημα»

Δεν υπάρχουν σχόλια: