Κυριακή, 19 Φεβρουαρίου 2012

Τσιώλης: «Αν αντέξει στην πίεση ο Άρης…»

Τσιώλης: «Αν αντέξει στην πίεση ο Άρης…»
Ο Άρης μπορεί να φύγει με το «διπλό» από την Τούμπα, εφόσον καταφέρει να αντέξει στην πίεση που δημιουργεί ο ΠΑΟΚ, εξέφρασε ο Σάκης Τσιώλης.

«Ο Άρης είναι μεγάλη ομάδα και έχει ειδικό βάρος να διεκδικήσει ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο και το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ έχει μεγάλη βαθμολογική σημασία», τόνισε ο πρώην προπονητής των «κίτρινων» και νυν του Αστέρα Τρίπολης.

«Αν οι παίκτες του Άρη καταφέρουν να αντεπεξέλθουν στις ιδιαίτερες συνθήκες που επικρατούν στα ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, έχουν την ευκαιρία να πάρουν μια μεγάλη νίκη», πρόσθεσε.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Σάκη Τσιώλη στην «Real Sports»

Για το ντέρμπι ΠΑΟΚ-Άρης

«Αυτά τα παιχνίδια είναι ο ορισμός του ντέρμπι στη Θεσσαλονίκη. Είναι το απόλυτο ντέρμπι και νιώθω πολύ τυχερός που έζησα την ατμόσφαιρα που δημιουργείται σε τέτοια παιχνίδια.

Ο Άρης είναι ανεβασμένος το τελευταίο διάστημα και, κατά τη γνώμη μου, το γεγονός ότι έχει επανέλθει στη διεκδίκηση των θέσεων που οδηγούν στα play offs είναι φυσιολογικό. Ο Άρης είναι μεγάλη ομάδα και έχει ειδικό βάρος να διεκδικήσει ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο και το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ έχει μεγάλη βαθμολογική σημασία
».

Για τους παίκτες-κλειδιά των «κίτρινων»

«Τα πλεονεκτήματα για τον Άρη είναι δεδομένα. Πρώτα από όλα, έχουν ανέβει παίκτες-κλειδιά, όπως ο Σανκαρέ, ο Ακόστα και ο Ουμπίντες. Όλα αυτά τα παιδιά έχουν πλέον παιχνίδια στα πόδια τους και έχουν αποκτήσει ρυθμό.

Το πιο σημαντικό πλεονέκτημα, βέβαια, είναι ο Καστίγιο, ο οποίος εκτός των άλλων, βρίσκει επιπλέον κίνητρα σε ντέρμπι όπως αυτό. Ο Καστίγιο έχει βρει πλέον τα πατήματα του, είναι σε πολύ καλή κατάσταση και μπορεί να βοηθήσει πολύ τον Άρη στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ
».

Για το αν μπορεί η κούραση του ΠΑΟΚ από το παιχνίδι με την Ουντινέζε να είναι καθοριστική

«Ο Άρης είχε την ευκαιρία να προετοιμαστεί καλύτερα γα το ντέρμπι. Δεν είχε υποχρεώσεις μεσοβδόμαδα όπως ο ΠΑΟΚ και αυτό του έδωσε τη δυνατότητα να είναι απόλυτα συγκεντρωμένος στο μεταξύ τους παιχνίδι και αυτό θεωρώ ότι μπορεί να είναι καθοριστικό.

Πιστεύω ότι αν οι παίκτες του καταφέρουν να αντεπεξέλθουν στις ιδιαίτερες συνθήκες που επικρατούν στα ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, έχουν την ευκαιρία να πάρουν μια μεγάλη νίκη. Περιμένω ένα αμφίρροπο παιχνίδι, ωστόσο θεωρώ πως ο ανεβασμένος Άρης αν αντέξουν οι παίκτες του στην πίεση της Τούμπας, μπορεί να πάρει το θετικό αποτέλεσμα που ψάχνει
».

Δεν υπάρχουν σχόλια: