Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2012

Μασάδο: «Στενάχωρο, αλλά δίκαιο το αποτέλεσμα»

Μασάδο: «Στενάχωρο, αλλά δίκαιο το αποτέλεσμα»
Ισορροπημένο παιχνίδι ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Αρη, είδε ο τεχνικός των «κίτρινων», Μανουέλ Μασάδο, ο οποίος χαρακτήρισε «δίκαιο το αποτέλεσμα». Παρόλα αυτά όμως δεν έμεινε ικανοποιημένος από το τελικό 0-0, αφού όπως εξήγησε «πάντα σε ένα ντέρμπι θες τη νίκη».

Αναλυτικά, όσα δήλωσε στην συνέντευξη Τύπου:

«Είναι τιμή για μένα να είμαι παρών στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης, ένα παιχνίδι που έγινε υπό μεγάλη ένταση. Το ματς είχε ισορροπία, αλλά δεν είχε γκολ. Στο πρώτο μέρος ο ΠΑΟΚ είχε την πρωτοβουλία, αλλά εμείς παρουσιαστήκαμε καλύτεροι στο δεύτερο μέρος. Σύμφωνα με το πλάνο μας, όσο περνούσε ο χρόνος δεν μας βοηθούσαν οι συνθήκες, καθώς όταν έπρεπε να γίνουμε πιο επιθετικοί κάναμε αναγκαστικές αλλαγές με τον τραυματισμό κυρίως του Καστίγιο. Είναι δίκαιο το αποτέλεσμα, αν και για κάθε ομάδα υπάρχει στεναχώρια επειδή δεν ήρθε η νίκη».

Για το πως γίνεται να είναι ισορροπημένη η εικόνα του παιχνιδιού, δεδομένου ότι ο ΠΑΟΚ είχε τις ευκαιρίες: «Η ισορροπία αφορά την πρωτοβουλία στο χώρο του κέντρου. Είχαμε πρωτοβουλία των κινήσεων. Ο ΠΑΟΚ είχε ευκαιρίες, είχε τα δοκάρια, αλλά κι εμείς φτάσαμε στην αντίπαλη εστία. Ίσως δεν ήμασταν καλοί στην τελική πάσα, γι’ αυτό βλέπετε αυτή τη διαφορά στις ευκαιρίες».

Για τον ειδικό ρόλο του Παπαζαχαρία: «Είχαμε παρατηρήσει το στιλ του ΠΑΟΚ. Έχει δύο σημαντικούς παίκτες στο κέντρο, τον Γκαρσία και τον Λαζάρ και γι’ αυτό έπρεπε να προσέξουμε το ανασταλτικό κομμάτι. Όταν είπαμε ότι θα κάνουμε την ομάδα πιο επιθετική, ήρθαν οι τραυματισμοί του Καστίγιο και του Γιαννιώτα».

Για τους τραυματισμούς των Καστίγιο-Γιαννιώτα: «Είναι νωρίς, θα φανεί μέσα στο επόμενο 48ωρο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: