Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2012

Καραγεωργίου: «Φαβορί ο ΠΑΟΚ»!

Καραγεωργίου: «Φαβορί ο ΠΑΟΚ»
Ο παράγοντας έδρας θα παίξει σημαντικό ρόλο στο σημερινό ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Άρη στην Τούμπα, όπως δήλωσε ο Νίκος Καραγεωργίου. «Πιστεύω ότι, αν οι παίκτες του ΠΑΟΚ καταφέρουν να παρουσιαστούν φρέσκοι στο ντέρμπι με τον Άρη, θα κερδίσουν το παιχνίδι», τόνισε ο πρώην προπονητής του «Δικεφάλου του Βορρά» και νυν του Εργοτέλη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Νίκου Καραγεωργίου στην «Real Sports»

Για το ντέρμπι ΠΑΟΚ-Άρης

«Ο ΠΑΟΚ έδωσε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι την Πέμπτη με την Ουντινέζε για το Europa League. Πιστεύω ότι, αν οι παίκτες του καταφέρουν να παρουσιαστούν φρέσκοι στο ντέρμπι με τον Άρη και έχουν τα τρεξίματα που απαιτούνται, θα κερδίσουν το παιχνίδι. Άλλωστε, η Τούμπα πάντοτε είναι δύσκολη για κάθε αντίπαλο και θεωρώ ότι με τη βοήθεια του κόσμου του, που παίζει πάντα σημαντικό ρόλο σε παιχνίδια σαν αυτό, μπορεί να φτάσει στη νίκη»

Για τα κλειδιά του αγώνα

«Αν ο ΠΑΟΚ καταφέρει να περιορίσει τον Καστίγιο, θα κάνει ένα πολύ σημαντικό βήμα για τη νίκη. Και αυτό, διότι ο Άρης δεν έχει τα όπλα αυτού του βεληνεκούς. Διαθέτει καλά στημένα με το δυναμισμό που του δίνουν τα δύο σέντερ μπακ που ανεβαίνουν, αλλά και τον Φατί και αν ο ΠΑΟΚ είναι προσεκτικός στην αντιμετώπιση του Καστίγιο και στις στημένες φάσεις τότε έχει περισσότερες πιθανότητες από τον αντίπαλο του για να πάρει τη νίκη».

Για τα δυνατά «όπλα» της ομάδας του Μπόλονι

«Ο ΠΑΟΚ διαθέτει ποιοτικούς παίκτες στον χώρο του κέντρου και αυτό του δίνει τη δυνατότητα, περισσότερο από τον Άρη, να παίξει παιχνίδι κατοχής της μπάλας. Με τον Γκαρσία, τον Φωτάκη και τον πολύ καλό Λαζάρ, ο ΠΑΟΚ μπορεί να ελέγξει τον ρυθμό και να φέρει το παιχνίδι στα μέτρα του. Μπορεί να έχει και περισσότερες εναλλακτικές λύσεις μεσοεπιθετικά, αφού έχει παίκτες με ισχυρή προσωπικότητα, κάτι που παίζει σημαντικό ρόλο στο ντέρμπι».

Δεν υπάρχουν σχόλια: