Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2012

PAS-sports, please!!

PAS-sports, please!
Τα διαβατήρια τους αρχίζουν και ξεσκονίζουν στον Ατρόμητο.

Οι Περιστεριώτες επικράτησαν του ΠΑΣ Γιάννινα με 2-1 και μπαίνουν σε τροχιά Ευρώπης, αφού ανέβηκαν στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας.

Τάτος και Μήτρογλου τα γκολ για την ομάδα του Δώνη, ο Μπακαγιόκο μείωσε για τους Ηπειρώτες που μπαίνουν σε περιπέτειες.



Οι Ηπειρώτες, γνωρίζοντας την κρισιμότητα της αναμέτρησης, μπήκαν δυναμικά στον αγωνιστικό χώρο θέλοντας από νωρίς να απειλήσουν τον Ατρόμητο. Ο Γεωργίου, μόλις στο 3’, έκανε το πρώτο σουτ του αγώνα αλλά η μπάλα έφυγε άουτ και δεν χρειάστηκε ο Ράντμαν να επέμβει. Ο ΠΑΣ συνέχισε να ελέγχει το ματς και στο 19’ ο Ζαμπρέλα έχασε μια καλή ευκαιρία να ανοίξει το σκορ αλλά ο Ζουέλα έδιωξε σε κόρνερ.

Ο Ατρόμητος αντέδρασε για πρώτη φορά στο ματς στο 23’ με σουτ του Μπρίτο αλλά η δεύτερη φορά ήταν η φαρμακερή. Οι Περιστεριώτες βγήκαν στην επίθεση από τα αριστερά, έγινε η σέντρα, η άμυνα του ΠΑΣ έδιωξε προς στιγμήν αλλά εκεί που ήταν ο Σφακιανάκης. Ο χαφ του Ατρομήτου έκανε το δυνατό σουτ, ο Κηπουρός έπεσε και απέκρουσε αλλά το ριμπάουντ το πήρε ο Τάτος, ο οποίος πλάσαρε και έκανε το 1-0.

Στο 38’ οι ποδοσφαιριστές του Γιώργου Δώνη έχασαν την ευκαιρία να κάνουν δύο τα τέρματά τους αλλά το πλασέ του Μήτρογλου, έδιωξε πάνω στην γραμμή ο Πατσατζόγλου. Η τελευταία φάση του πρώτου μέρους θα μπορούσε να αλλάξει τα πράγματα αλλά ο Νάστος δεν επέστρεψε στον Μπακαγιόκο να ισοφαρίσει αφού έδιωξε λίγο πριν η μπάλα περάσει την γραμμή του τέρματος του Ράντμαν.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο ΠΑΣ ανέβασε την απόδοση του και ο Ατρόμητος του έδωσε χώρο. Οι Περιστεριώτες ήθελαν να χτυπήσουν στην κόντρα τους Ηπειρώτες και προτίμησαν να περιμένουν τους αντιπάλους. Οι ποδοσφαιριστές του Αναστασιάδη όμως δεν είχαν την υπομονή και δεν έφταναν στην περιοχή του Ράντμαν.

Ο Ζαμπρέλα έκανε ένα καλό σουτ στο 50’, ο Κυριάκος ακόμα ένα στο 64’ αλλά ο Ατρόμητος δεν κινδύνεψε. Στο 70’ ο Ατρόμητος κατάφερε να διπλασιάσει τα τέρματά του. Η κομπίνα των Περιστεριωτών στο φάουλ που κέρδισαν ήταν υποδειγματική με τελικό αποδέκτη της μπάλας τον Μήτρογλου που έκανε το 2-0, με άψογο πλασέ.

Πέντε λεπτά αργότερα όμως, οι Ηπειρώτες κέρδισαν πέναλτι. Ο Δημούτσος ανέτρεψε τον Γεωργίου σύμφωνα με τον διαιτητή του Τριτσώνη, ο Μπακαγιόκο ανέλαβε την εκτέλεση του πέναλτι και μείωσε προσωρινά για την ομάδα του σε 2-1.

Στην συνέχεια, ο ΠΑΣ προσπαθούσε να βρει χώρους αλλά το ανασταλτικό κομμάτι του Ατρομήτου λειτουργούσε εξαιρετικά. Αν και οι Γιαννιώτες είχαν εκπληκτικά ποσοστά κατοχής της μπάλας, δεν τα εκμεταλλεύτηκαν σωστά και οι Περιστεριώτες διατήρησαν το προβάδισμα που είχαν.

Έτσι απλά, ο Ατρόμητος πήρε τη νίκη που τον οδήγησε στην πέμπτη θέση του βαθμολογικού πίνακα και αρχίζει να κάνει όνειρα για ευρωπαϊκά ταξίδια.



ΠΑΣ Γιάννινα (Α. Αναστασιάδης): Κηπουρός, Ντάσιος (46’ Κυριάκος), Κώτσιος, Πατσατζόγλου, Μιχαήλ, Λίλα, Μπεσέρα (61’ Ντε Βινσέντι), Βίλα (81’ Τζάνης), Γεωργίου, Ζαμπρέλα, Μπακαγιόκο.

Στον πάγκο: Φεγκρούς, Ανδράλας, Γιάκος, Οικονόμου.

Ατρόμητος (Γ. Δώνης): Ράντμαν, Σκόνδρας, Φυτανίδης, Ζουέλα, Τάτος (91’ Οικονόμου), Νάστος, Γιαννούλης, Σφακιανάκης, Δημούτσος, Μήτρογλου (81’ Αναστασάκος), Μπρίτο (81’ Ιγκλέσιας).

Στον πάγκο: Καραγκιολίδης, Καραγκούνης, Αθανασίου, Πίτου.

πηγή: sportfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: