Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2012

Ποιος θα είναι ο αντί-Φωτάκης;

Ο Λάζλο Μπόλονι φαίνεται πως έχει αποφασίσει για τα 10/11 του αρχικού σχήματος του ΠΑΟΚ στο ντέρμπι με τον Άρη και αυτό που δεν έχει ξεκαθαρίσει είναι ο παίκτης που θα μπει στην ενδεκάδα αντικαθιστώντας τον Γιώργο Φωτάκη.
Ποιος θα είναι ο αντί-Φωτάκης;
Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Ντάριο Κρέσιτς, ο οποίος προέρχεται από δύο πολύ καλά παιχνίδια σε Κρήτη και Φρίουλι.
Στο δεξί άκρο της άμυνας θα παίξει ο Μίρο Σνάουτσνερ, ενώ στόπερ θα είναι οι Μπρούνο Τσιρίλο και Στέλιος Μαλεζάς. Στο αριστερό άκρο της άμυνας, επιστρέφει ο μοναδικός παίκτης που πήρε ανάσα στον ευρωπαϊκό αγώνα που προηγήθηκε, ο Λίνο, ο οποίος είναι σαφώς πιο χρήσιμος σε εντός έδρας αναμετρήσεις.
Στη μεσαία γραμμή, ο Μπόλονι έχει αφήσει ένα ερωτηματικό έχοντας τρεις ουσιαστικά επιλογές για να καλύψει το κενό του Φωτάκη. Μπαλάφας, Τσουκαλάς ή Γιάννου.
Οι σίγουροι είναι οι Πάμπλο Γκαρσία και Κοστίν Λαζάρ. Αν παίξει ο Μπαλάφας, ο Λαζάρ θα γίνει δεκάρι, αν παίξει ο Τσουκαλάς θα έχει ακριβώς τον ίδιο ρόλο με τον Φωτάκη, αν παίξει ο Γιάννου θα κληθεί να έχει έναν σύνθετο ρόλο κινούμενος σε χώρους επιτελικού μέσου, αλλά ντουμπλάροντας τον Στέφανο Αθανασιάδη στη κορυφή της επίθεσης.
Στην επίθεση πλην του Κλάους, στις πλευρές θα παίξουν οι Σαλπιγγίδης και Γεωργιάδης.
Πηγή: paok24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: