Τετάρτη 30 Μαΐου 2012

"Ζοτς για ακόμα 2-3 χρόνια"!

Στον Παναθηναϊκό θα συνεχίσει την καριέρα του για ακόμα 2-3 χρόνια ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς, αν επιβεβαιωθεί η φημολογία που κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες στο πράσινο στρατόπεδο.
"Ζοτς για ακόμα 2-3 χρόνια"!
Όπως αναφέρεται σε σελίδες κοινωνικής δικτύωσης και διάφορα Παναθηναϊκά μπλογκς που βρίσκονται πλησίον οργανωμένων, οι οποίοι παραδοσιακά έχουν πρόσβαση σε τέτοιες πληροφορίες, ο Ομπράντοβιτς είχε χθες συνάντηση με τους ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, με τους οποίους μάλιστα συμφώνησε να παραμείνει στο τριφύλλι μέχρι και το καλοκαίρι του 2014 ή του 2015!
Οι ίδιες σελίδες αναφέρουν ότι παρών στη συνάντηση ήταν και ο γιος του Παύλου Γιαννακόπουλου, Δημήτρης, ο οποίος φέρεται να αναλαμβάνει επιτελικό ρόλο στην επόμενη μέρα του συλλόγου.
Κάποιοι μάλιστα συνδυάζουν με αυτή τη φημολογία και κάποιες πρόσφατες κινήσεις του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, που δείχνουν να επιβεβαιώνουν την εμπλοκή του στην ΚΑΕ με σαφώς πιο ενεργό ρόλο, καθώς βρίσκεται όλο και πιο κοντά στην ομάδα.
Για παράδειγμα, μετά την περίφημη ιστορία με την επίθεση που δέχθηκε το πούλμαν του Παναθηναϊκού πριν τον 1ο τελικό στο ΣΕΦ, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος είχε καταφερθεί εναντίον του Παναγιώτη Αγγελόπουλου, παρότι γενικά δεν συνηθίζει να κάνει δηλώσεις ("πριν από λίγες μέρες η ΚΑΕ Ολυμπιακός μέσω του προέδρου της έκανε παράπονα ότι ο κόσμος είχε αφήσει όλη τη χρονιά την ομάδα μόνη στο ΣΕΦ. Τώρα που πήγαν τι έχει να πει;"), ενώ την περασμένη εβδομάδα, στο δραματικό τελευταίο λεπτό του 2ου τελικού, είχε κατέβει από το άγχος και την ένταση μέχρι το παρκέ, θυμίζοντας τις αντίστοιχες αντιδράσεις του θείου του, Θανάση Γιαννακόπουλου!
Πάντως, για την ώρα στον Παναθηναϊκό δεν ασχολούνται με την επόμενη μέρα, αλλά με την αποψινή βραδιά και τον κρίσιμο 4ο τελικό, στον οποίο οι πράσινοι θέλουν να ισοφαρίσουν 2-2 τον Ολυμπιακό, ώστε το Σάββατο να τα παίξουν όλα για όλα στο ΣΕΦ για την κατάκτηση του πρωταθλήματος…

πηγή: sportdog.gr   

Δεν υπάρχουν σχόλια: