Τετάρτη 30 Μαΐου 2012

Τα παλαβά της ΠΑΕ Άρης

Ο "Τρελός του χωριού" έμαθε και …έφριξε για τις ρήτρες από τις προσφυγές των πέντε παικτών που είχαν οριστεί για πρόωρο τέλος της συνεργασίας με την ΠΑΕ Άρης.

Τα παλαβά της ΠΑΕ Άρης
Πολύ Αρη θα ξηγηθώ στη στήλη μου σήμερα, διότι είναι αγαπημένο σωματείο και για πάρτη του γουστάρει πολύς κόσμος. Τι μου κέντρισε το ενδιαφέρον να εστιάσω στον Αρη; Μα φυσικά οι παλαβομάρες που έγιναν και είναι πιθανό να πληρωθούν χρυσές.

Ακούστε τι έχει γίνει. Οι Ντίκο, Φατί, Σηφάκης, Τόχα και Σανκαρέ που έχουν αμολήσει προσφυγές διεκδικούν εκτός από τα δεδουλευμένα τους και τα ποσά που είχαν οριστεί ως ρήτρα για πρόωρο τέλος συνεργασίας. Ρήτρα που θα πλήρωνε αυτός που θα «φορτωνόταν» την υπαιτιότητα σε πρόωρο φινάλε. Είτε η ΠΑΕ είτε ο παίκτης.
Οι ρήτρες ήταν πολύ υψηλές, διότι στον Αρη προφανώς και δεν μπόρεσαν να προβλέψουν πως θα διαλυόταν το σύμπαν. Πίστεψαν κι αυτοί πως λεφτά υπάρχουν. Η ρήτρα για κάθε έναν από τους πέντε παίκτες, αγαπητοί μου φίλοι, αγγίζει το ένα εκατομμύριο. Ποιος θα τα πληρώσει; Ο τρελός του χωριού; Ξεχάστε το, δεν έχω μία.

Και δεν είναι μόνο αυτό. Δεν είναι δυνατόν, ρε συ, να «δένεις» τον Ντίκο και τον Τόχα με ρήτρα εκατομμυρίου και να αφήνεις «λυτούς» παίκτες που αποτελούν περιουσία σου. Παίκτες από τα σπλάχνα σου. Και ναι, αναφέρομαι στους Γιαννιώτα και Κατίδη. Σ' αυτά τα δύο παικτρόνια η ΠΑΕ Αρης έχει βάλει ρήτρα 150 χιλιάρικα. Τσάμπα πράμα, δηλαδή. Και καλό πράμα. Δεν είναι κρίμα;
Πηγή: Sportday

Δεν υπάρχουν σχόλια: