Τετάρτη 30 Μαΐου 2012

Κατέπεσαν οι εγγυητικές Πανιωνίου και ΟΦΗ, κινδυνεύουν οι Νεοσμυρνιώτες...!

Tην κατάπτωση των εγγυητικών της ΠΑΕ Πανιώνιος και ΠΑΕ ΟΦΗ για οφειλές αποφάσισε την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού την Τρίτη (29/5). Ο Πανιώνιος εντός 15 ημερών θα πρέπει να τακτοποιήσει την οφειλή, καθώς η βαθμολογία της Super League δεν έχει επικυρωθεί από την 11η θέση και κάτω και κινδυνεύει με υποβιβασμό. Αντίθετα ο ΟΦΗ έχει οφειλές σε δύο εταιρείες, ενώ δεν κινδυνεύει αφού τερμάτισε πάνω από την 11η θέση.
Κατέπεσαν οι εγγυητικές Πανιωνίου και ΟΦΗ, κινδυνεύουν οι Νεοσμυρνιώτες...
Παράλληλα, η ΕΕΑ δεν εξέτασε τους φακέλους της Καβάλας και του Ολυμπιακού Βόλου, κάτι που θα κάνει μετά την ολοκλήρωση όλων των επαγγελματικών πρωταθλημάτων.
Αναλυτικά οι αποφάσεις της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού:
"Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, που εξέτασε κατά τη σημερινή της συνεδρίαση το φάκελο του Πρίγκιπα της Σαουδικής Αραβίας Φαιζάλ μπιν Αμπντουλαζίζ μπιν Νάσερ Αλ Σαούντ , αποφάσισε να του χορηγήσει άδεια για την απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου μετοχών της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ.
Επίσης, η Επιτροπή αποφάσισε την κατάπτωση των εγγυητικών επιστολών των παρακάτω ΠΑΕ:
* ΟΦΗ για οφειλές προς τις ΑΕ "HOCHTIEF A.E" και " ADVAGO A.E ".
* ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ για οφειλή προς τον ποδοσφαιριστή DAVOR KUKEC.
* Της ΚΑΕ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ για οφειλή προς τη ΔΟΥ ΦΑΕ Αθηνών.
* Εξέτασε, αίτημα των ΠΑΕ, ΝΕΑ ΚΑΒΑΛΑ και ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΒΟΛΟΥ για μελέτη των φακέλων τους και αποφάσισε:
Αναβάλλει κατά πλειοψηφία την εξέταση των αιτημάτων των δύο ΠΑΕ, για χρόνο μετά τη λήξη των επαγγελματικών πρωταθλημάτων της περιόδου 2011 -2012, οπότε και θα εξετάσει τους φακέλους όλων των ομάδων, που θα μετάσχουν στα Επαγγελματικά πρωταθλήματα της περιόδου 2012-2013, όπως ορίζονται από τη Super League και τη Football League.
Τέλος, έκρινε ότι ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης Σταμάτης Βελλής δικαιούται να μεταβιβάσει το σύνολο ή μέρος των μετοχών του σε οποιονδήποτε τρίτο".

Δεν υπάρχουν σχόλια: