Τετάρτη 30 Μαΐου 2012

Ανοικτή πληγή ο ΓΣ ΠΑΟΚ!!

Το ότι δέχτηκε σκληρή κριτική και επίθεση ο πρόεδρος Θανάσης Κατσαρής δεν λέει απολύτως τίποτα. Γράφει ο Περικλής Στέλλας.
Ανοικτή πληγή ο ΓΣ ΠΑΟΚ
Χθες έγιναν οι εκλογές στον Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ. Ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα (η στήλη έχει γραφτεί πριν προκύψει εκλογικό αποτέλεσμα), σημασία έχει ότι στη γενική συνέλευση των μελών του Ερασιτέχνη αυτού του τεράστιου συλλόγου έδωσαν το "παρών" περίπου 150 άτομα.  Το ότι δέχτηκε σκληρή κριτική και επίθεση ο πρόεδρος Θανάσης Κατσαρής δεν λέει απολύτως τίποτα.
Η ουσία είναι ότι τα μέλη του ΠΑΟΚ νιώθουν πλέον αποστροφή για αυτά που συμβαίνουν τα τελευταία χρόνια στον ιστορικό σύλλογο. Μόλις πριν από λίγες μέρες η διοίκηση του Ερασιτέχνη έδωσε την έγκρισή της στη διοίκηση της ΠΑΕ και στον Ζήση Βρύζα να αποδεχθεί την πρόταση Σαββίδη και να προχωρήσει και μόλις χθες ο ίδιος ο Σαββίδης αποκάλυψε στη Ρωσία (ρωσικά δημοσιεύματα) ότι δεν είχε θέσει ποτέ θέμα αγοράς της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.
Λίγες μέρες, δηλαδή, μετά εκτίθενται ανεπανόρθωτα η διοίκηση του Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ και ο Κατσαρής. Τα ερωτήματα απλά: Καλά, δεν ελέγξατε, δεν μιλήσατε, δεν ερευνήσατε; Πώς δώσατε την έγκρισή σας στην ΠΑΕ; Αποδεικνύεται ότι συνέβησαν δυο πράγματα: ή ότι κάνατε ολέθρια (για ακόμη μία φορά) γκάφα ή ότι γνωρίζατε τι συμβαίνει και είπατε ψέματα στον κόσμο. Διότι δεν μπορεί ο Σαββίδης να είχε πει ότι θα αγοράσει τον ΠΑΟΚ και χθες ξαφνικά να βγήκε και να είπε ότι δεν τέθηκε ποτέ τέτοιο θέμα. Δεν φαίνεται ούτε για τρελός ούτε για παρανοϊκός ούτε και για βλάκας.
Αλλά το πιο σημαντικό είναι ο Ερασιτέχνης ΠΑΟΚ. Το μέλος της απερχόμενης διοίκησης Γιάννης Παπαδόπουλος, που δεν έβαλε υποψηφιότητα εκ νέου (και θα θυμίσω ότι αυτόν τον άνθρωπο τον χαρακτήρισαν σφετεριστή της καρέκλας του Ζαγοράκη τα Χριστούγεννα), έδωσε στη συνέλευση μία επιστολή, όπου μεταξύ άλλων αναφέρει με πολύ νόημα: «Η σημερινή διοίκηση του Ερασιτέχνη δεν μπορεί να ενώσει τον ΠΑΟΚ. Τον διχάζει και τον πληγώνει καθημερινά με τις πράξεις της. Θέλει τη σιωπή μας και μας απειλεί.
Υποκριτικά άλλα ψηφίζουν στις ΓΣ υπό την πίεση της κοινής γνώμης και άλλα πράττουν πίσω από τις πλάτες του λαού του ΠΑΟΚ και παρά την εκπεφρασμένη θέλησή του. Συνεργοί και συναυτουργοί σε αυτή την κατάσταση είναι και η αυλή αυτών των δημοσιογράφων που εργολαβικά έχουν αναλάβει την προστασία του ΠΑΟΚ με προσωπικό όφελος, διαμορφώνοντας κλίμα δουλοπρέπειας και μηδενίζοντας την όποια δημιουργική κριτική, κρύβοντας κάθε πρόβλημα κάτω από το χαλάκι». Το αντιλαμβάνεστε; Αλλά επιτέλους, ας αποκαλύψουν τα ονόματά τους.
Πηγή: Goal

Δεν υπάρχουν σχόλια: