Τετάρτη 30 Μαΐου 2012

Συνδρομή ακόμη και με μορφή δανεισμού!!

Η αγωνία μεγαλώνει για την επόμενη μέρα στον Γυμναστικό Σύλλογο και το θερμόμετρο ανεβαίνει επικίνδυνα. Ούτε τη Δευτέρα στην έκτακτη γενική συνέλευση, υπήρξε κάποια θετική εξέλιξη. Δεν κατατέθηκε κανένα απολύτως ψηφοδέλτιο και όπως καταλαβαίνει κανείς, η κατάσταση ολοένα πλέον και χειροτερεύει. Αν και δεν είναι λίγοι, που εξακολουθούν να δηλώνουν από καιρό, ότι η όλη κατάσταση στον ΓΣ είναι πλέον μη αναστρέψιμη. Πάντως, τη Δευτέρα αποφασίστηκε να δοθεί μία νέα παράταση. Έτσι, άλλαξε η ημερομηνία διεξαγωγής των εκλογών και θα λάβουν χώρα στις 6 Ιουνίου, προκειμένου να αποφύγουν την αργία του Αγ. Πνεύματος. Χαρακτηριστικά, βεβαίως, είναι τα λόγια του Κώστα Τσιργογιάννη, με τα οποία καυ? ουσία ολοκληρωθηκε η γενική συνέλευση. «Θα πρέπει να το καταλάβουμε ότι είμαστε στον αερα και χρειάζονται μεγάλες θυσίες», ήταν επί λέξει οι κουβέντες του.
Ο ορισμός της νέας γενικής συνέλευσης, η οποία θα συνεδριάσει την ερχόμενη Τετάρτη, είναι επίσης καθοριστική και σύμφωνα με τους ανθρώπους του Ηρακλή, η παρουσία όλων σε αυτή, κρίνεται κάτι παραπάνω από απαραίτητη. Υπενθυμίζεται, ότι δεν υπάρχει διοίκηση πλέον στον ΓΣ, ύστερα και από τις παραιτήσεις των οκτώ μελών την προηγούμενη Δευτέρα.

Επίσης, υπογραμμίστηκε από τους ανθρώπους, που εξακολουθούν να βρίσκονται κοντά στο πρόβλημα, ότι η διαδικασία συγκέντρωσης του χρηματικού ποσού που απαιτείται για την έκδοση της φορολογικής ενημερότητας (σ.σ. τις 150.000 ευρώ), θα συνεχιστεί μέχρι την Τετάρτη (6/6), με την απαραίτητη διευκρίνιση, ότι όποιος θελήσει να βοηθήσει οικονομικά τον σύλλογο σ' αυτές τις δύσκολες στιγμές, θα μπορεί να το κάνει ακόμη και με την μορφή δανεισμού. Όπως καταγράφηκε, τα στοιχεία του εκάστοτε ενδιαφερόμενου, θα καταγράφονται από τους υπαλλήλους του Ερασιτέχνη, έτσι ώστε όταν βρεθούν οι χορηγοί και υπάρξουν ξανά έσοδα στον σύλλογο, τα χρήματα αυτά να επιστραφούν στους ανθρώπους που τα έδωσαν.


πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: