Τετάρτη 30 Μαΐου 2012

Λίγοι οπαδοί στην κερκίδα; Νοίκιασε μερικούς...

Σε δημοπρασία, στο Ebay, αποφάσισαν να μπούνε οπαδοί από το Βέλγιο και θα υποστηρίξουν στο Euro οποιαδήποτε εθνική ομάδα τους δώσει περισσότερα χρήματα...
Λίγοι οπαδοί στην κερκίδα; Νοίκιασε μερικούς...
"Βέλγοι ποδοσφαιρόφιλοι για το Euro 2012. Μεταχερισμένοι αλλά σε εξαιρετική κατάσταση. Αχρησιμοποίητοι από το Μουντιάλ 2002.
Για ακόμη μία φορά, εμείς οι Βέλγοι δεν έχουμε ομάδα για να υποστηρίξουμε στο Euro 2012. Aπό την στιγμή που τέτοιες διοργανώσεις προσφέρουν μεγάλη διασκέδαση, αποφασίσαμε να θέσουμε σε δημοπρασία στο Ebay τον οπαδισμό μας. Όλα τα έσοδα θα διατεθούν στη Unicef.
Θα υποστηρίξουμε την εθνική ομάδα που θα κάνει την υψηλότερη προσφορά, ή την ομάδα που θα επιλέξει εκείνος που θα καταθέσει το μεγαλύτερο ποσό.
Ακόμη και αν πρόκειται για την Ολλανδία, θα παρακολουθήσουμε τα παιχνίδια της, θα φορέσουμε τα χρώματα της, ενώ πιθανότατα θα αγοράσουμε τη σημαία της και θα μάθουμε τον εθνικό ύμνο.
Φωτογραφίες και videos θα αποσταλούν στους νικητές και θα δημοσιευθούν στις ιστοσελίδες τους.
Χαλαρός χουλιγκανισμός διαθέσιμος με έξτρα κόστος. Μπορούμε για παράδειγμα να κλωτσήσουμε περιστέρι ή ανάψουμε τσιγάρο σε περιοχή που απαγορεύεται το κάπνισμα.
Επίσης εάν η ομάδα αποκλειστεί, θα θρηνήσουμε για 24 ώρες και θα μπούμε ξανά σε καθεστώς πώλησης", αναφέρουν χαρακτηριστικά στην περιγραφή των υπηρεσιών που προσφέρουν...

Δεν υπάρχουν σχόλια: