Τετάρτη 30 Μαΐου 2012

"Όλοι οι καλοί... Έλληνες χωράνε"

"Όλοι οι καλοί... Έλληνες χωράνε"Στον Ολυμπιακό αφήνουν ανοικτά όλα τα ενδεχόμενα για την απόκτηση του Κώστα Μανωλά από την ΑΕΚ, ενώ επιμένουν ότι δεν έχει υπάρξει επίσημη επαφή ή εξέλιξη με τον Γιαννιώτα.
Ορθάνοιχτο το ενδεχόμενο απόκτησης του Κώστα Μανωλά από την ΑΕΚ αφήνουν στον Ολυμπιακό.
Την στιγμή, όπου το όνομα του 21χρονου διεθνούς αμυντικού «παίζει» όλο και πιο έντονα για λογαριασμό των νταμπλούχων Ελλάδας για την ενίσχυση της οπισθοφυλακής τους, ειδικά σε περίπτωση κατά την οποία οδηγηθεί σε ναυάγιο η υπόθεση παραμονής του Όλοφ Μέλμπεργκ
Όπως μάλιστα αναφέρουν χαρακτηριστικά κορυφαία διοικητικά στελέχη , η περίπτωση του Μανωλά ενδιαφέρει τον Θρύλο, όπως κάθε καλή υπόθεση Έλληνα ταλαντούχου ποδοσφαιριστή.
Παράλληλα, καθιστούν σαφές ότι ακόμη δεν έχει υπάρξει κάποια επίσημη κρούση προς την πλευρά του νεαρού στόπερ της ΑΕΚ ή εξέλιξη για την συγκεκριμένη υπόθεση.
Τα ίδια λίγο - πολύ ισχυρίζονται για τον Γιάννη Γιαννιώτα. Ο νεαρός μεσοεπιθετικός του Άρη αρέσει αρκετά στους ιθύνοντες του Ολυμπιακού κι μάλιστα η περίπτωσή του χαρακτηρίζεται ιδιαίτερα εφικτή, λόγω του μικρού μπάι άουτ (150.000 ευρώ)
πηγή: katimagiko.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: