Τετάρτη 30 Μαΐου 2012

Θετικός σε επιστροφή ο Εντουάρντο!!

Θετικός σε επιστροφή ο Εντουάρντο
Κάθε άλλο παρά αρνητικός σε ενδεχόμενη επιστροφή του στη Πρέμιερ Λιγκ εμφανίστηκε σε δηλώσεις του στη «Globo Esporte» ο Εντουάρντο.

Ο 29χρονος επιθετικός, αγωνίστηκε με τη φανέλα της Άρσεναλ για 3 χρόνια, αλλά ένας τραυματισμός στον αστράγαλο δεν τον άφησε να καθιερωθεί στους «κανονιέρηδες». Πλέον στη Σαχτάρ Ντόνεσκ δείχνει να έχει βρει τα πατήματά του και υπάρχουν αρκετοί σύλλογοι από το «Νησί» που ενδιαφέρονται να τον εντάξουν στο δυναμικό τους, κάτι που δεν τον αφήνει αδιάφορο.

«Ειλικρινά δεν γνωρίζω τι θα συμβεί στο μέλλον. Είναι πιθανό να επιστρέψω στην Πρέμιερ Λιγκ μία μέρα. Πάντως είμαι χαρούμενος αυτή τη στιγμή εδώ που βρίσκομαι. Το ποδόσφαιρο στην Αγγλία είναι διαφορετικό, αλλά τα στάδια και οι οπαδοί είναι φανταστικοί», τόνισε ο Εντουάρντο.

Ο Κροάτης, γεννημένος στη Βραζιλία, άσος προετοιμάζεται με την εθνική ομάδα της χώρας του ενόψει του Euro, με τους παίκτες του Σλάβεν Μπίλιτς να βρίσκονται σε ένα δύσκολο όμιλο μαζί με Ισπανία και Ιρλανδία. Παρ’ όλα αυτά ο Εντουάρντο δεν χάνει την πίστη του για μία καλή πορεία και χαρακτηριστικά δηλώνει:

«Τα φαβορί για να κερδίσουν το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα είναι η Ισπανία, η Ολλανδία και η Γερμανία αλλά υπάρχει πάντα το περιθώριο να μία έκπληξη, η οποία ελπίζω να είμαστε εμείς. Το πρόγραμμα στον όμιλο είναι ευνοϊκό για εμάς καθώς ξεκινάμε με Ισπανία και ολοκληρώνουμε με Ιρλανδία. Θεωρώ ότι μπορούμε να περάσουμε με 4 πόντους. Το παιχνίδι με την Ιταλία θα είναι καθοριστικό».

πηγή: sportfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: