Τετάρτη 30 Μαΐου 2012

"Παγωμάρα" στα Σπάτα...!

Το κλίμα στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΚ είναι... βουβό, ενώ έπειτα από την ολοκλήρωση της διαδικασίας της συζήτησης της έφεσης είναι πλέον εμφανές ότι επικρατεί έντονος προβληματισμός.
"Παγωμάρα" στα Σπάτα...
Όχι μόνο μεταξύ των διοικητικών στελεχών, αλλά και ανάμεσα στους υπαλλήλους της εταιρείας, οι οποίοι ανησυχούν έντονα για τους περαιτέρω... κραδασμούς που μπορεί να δημιουργήσει στην ΠΑΕ το πάρα πολύ πιθανό πλέον ενδεχόμενο να ανακοινωθεί από την ΕΠΟ ο ευρωπαϊκός αποκλεισμός της ΑΕΚ.
Τα μηνύματα που παίρνουν οι άνθρωποι της ΠΑΕ από την ΕΠΟ δεν είναι θετικά. Αυτή τη στιγμή πραγματοποιείται σύσκεψη μεταξύ των μελών του ΔΣ της εταιρείας προκειμένου να εκτιμηθεί η κατάσταση. Όπως λέει ο λαός... η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία, ωστόσο είναι πλέον εμφανές από τις αντιδράσεις των ιθυνόντων της ΠΑΕ, ότι πολύ δύσκολα θα αποφύγει η ΑΕΚ ένα από τα ισχυρότερα πλήγματα της ιστορίας της: Τον αποκλεισμό της από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η διοίκηση ετοιμάζεται να ενημερώσει τον κόσμο για όλα τα δεδομένα και τις κινήσεις που έγιναν στην προσπάθεια να εξασφαλίσει η ΑΕΚ το πιστοποιητικό (μεταξύ των οποίων και οι επαφές με τον Ξενιάδη). Κάτι για το οποίο σας είχε ενημερώσει το aek365 από πρωί. Ωστόσο, δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμη αν αυτό θα γίνει μετά την ανακοίνωση της απόφασης της ΕΠΟ (δηλαδή, αύριο το πρωί) ή σήμερα το βράδυ.
Πηγή: aek365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: