Τετάρτη 30 Μαΐου 2012

ΑΕΚ: Σε... φιάσκο εξελίσσεται η υπόθεση Ξενιάδη!!

Προθεσμία λίγων ημερών ζήτησε ο Βασίλης Ξενιάδης, προκειμένου να βάλει τα 5 εκατ. ευρώ στην ΑΕΚ και όλα δείχνουν ότι η περίπτωσή του οδηγείται και πάλι σε φιάσκο.
Μπορεί ο Ανδρέας Δημητρέλος να είχε ζητήσει από τον Ξενιάδη να βάλει μέχρι το μεσημέρι της Τετάρτης (30/05) 5 εκατ. ευρώ στους λογαριασμούς της ΠΑΕ, προκειμένου να προχωρήσουν οι συζητήσεις, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν θα γίνει.
Ο Ξενιάδης ζήτησε προθεσμία μέχρι την Παρασκευή (02/06) από τον πρόεδρο της ΑΕΚ και όλα δείχνουν ότι κάνει πίσω, αναφορικά με την εμπλοκή του στα διοικητικά δρώμενα της ΠΑΕ.
Ως αιτία αυτής της... αναβολής, ο Ξενιάδης υποστήριξε ότι η Fargo Investment θέλει να εξετάσει με περισσότερες λεπτομέρειες τα οικονομικά της ομάδας.
Το γεγονός ότι χθες (29/05) ο Ξενιάδης υποστήριζε ότι έχει τα χρήματα και μια μέρα μετά (30/05) ότι δεν μπορεί να τα διαθέσει, δημιουργεί την αίσθηση στην ΑΕΚ πως αυτή η υπόθεση θα πρέπει να περάσει και πάλι στην ιστορία και στην Ένωση να επικεντρωθούν στα προβλήματά τους και την επίλυσή τους.


πηγή: onsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: