Τετάρτη 30 Μαΐου 2012

Ολοκληρώθηκε η διαδικασία, αναμονή αποτελέσματος

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η διαδικασία παρουσίασης του φακέλου αδειοδότησης για την ΠΑΕ Άρης που αναμένει πλέον τα αποτελέσματα από την Επιτροπή.

Ο Άρης παρουσίασε έναν επαρκή φάκελο, σε μία διαδικασία που δεν διήρκησε περισσότερο από τρία τέταρτα της ώρας και αυτό γιατί οι εκπρόσωποι της ΠΑΕ έδωσαν τεκμηριωμένες απαντήσεις σε όλα.

Η μεγαλύτερη πίεση από πλευράς δικαστών υπήρξε αναφορικά με το πλάνο βιωσιμότητας για την επόμενη χρονιά και το αν η ομάδα μπορεί να εξασφαλίσει την ρευστότητα που απαιτείται. Η απάντηση των κιτρίνων -στο βασικό ερώτημα- στηρίχθηκε στα τηλεοπτικά που έχει λαμβάνει η ΠΑΕ, ενώ κατατέθηκε έκθεση από τον ορκωτό λογιστή της ΠΑΕ για την κατάσταση της ομάδας. Παράλληλα, το πλάνο βιωσιμότητας στηρίχθηκε στα διαρκείας (παρουσιάστηκαν οι τιμές), καθώς επίσης και τα χρήματα της δανειακής σύμβασης του Αθανασιάδη με τον Πλα.

Από 'κει και πέρα, τονίσθηκε πως θέμα προσφυγών δεν υφίσταται και αυτό γιατί οι άνθρωποι των κίτρινων προσκόμισαν τα παραστατικά των καταθέσεων στους Φατί, Ντίκο και Σανκαρέ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: