Τετάρτη 30 Μαΐου 2012

Μπανιώτης : "Ο Βρύζας βάζει τις βάσεις στον ΠΑΟΚ»

Στο "Αθλητικό Metropolis" και στην εκπομπή "Τρίτο Ημίχρονο" φιλοξενήθηκε ο βετεράνος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ Χάρης Μπανιώτης, ο οποίος πρόσφατα παραιτήθηκε από τη θέση του Γενικού αρχηγού που είχε στην ομάδα του Πανθρακικού.
Για την απόφαση του να παραιτηθεί από τον Πανθρακικό: "Καθαρά επαγγελματικοί λόγοι με οδήγησαν σε αυτή τη απόφαση. Αυτά γίνονται στο ποδόσφαιρο. Ο Μπανιώτης έρχεται και φεύγει. Είμαι πολύ χαρούμενος που ο Πανθρακικός είχε μία πολύ καλή χρονιά και επιστρέφει στη μεγάλη κατηγορία. Έγινε πολύ καλή δουλειά , από τη διοίκηση, το προπονητικό τιμ και όλους τους παίκτες.
Η σχέση μου με όλους ήταν πάρα πολύ καλή και θα συνεχίσει να είναι. Χαίρομαι που θα παραμείνει ο Σάββας στο τιμόνι γιατί είναι καλό οι ομάδες να κρατάνε τον βασικό κορμό».
Για το αν ο Πανθρακικός μπορεί να αντεπεξέλθει στις απαιτήσεις της Superleague: "Εάν δε κάνει τα λάθη του παρελθόντος νομίζω ότι θα τα πάει μια χαρά παρά το γεγονός ότι στο σύνολο του το ποδόσφαιρο περνάει μεγάλη κρίση. Με κάποιες προσθήκες ο Πανθρακικός μπορεί να έχει μια καλή χρονιά".
Για το σχεδιασμό του ΠΑΟΚ και εάν περιλαμβάνεται μέσα σε αυτόν καθώς έχει ακουστεί το όνομα του: " Και άλλοι μου το είπαν. Δεν έχω κάνει κάποια συζήτηση. Ο ΠΑΟΚ είναι μέσα στη ψυχή μου. Αλλά δεν είναι η στιγμή για να συζητήσουμε κάτι διαφορετικό».
Για τον Ζήση Βρύζα και εάν επαφή μαζί του: "Ο Ζήσης Βρύζας είναι ανιψιός μου, είμαστε και οι δύο το γένος Βρύζας. Έχουμε μια ιδιαίτερη σχέση με τον Βρύζα. Υπάρχει αμοιβαία εκτίμηση αλλά αυτό είναι άλλο κομμάτι από το ποδόσφαιρο. Δεν είναι της στιγμής να μιλάμε για άλλα πράγματα. Ο Ζήσης έχει δρομολογήσει κάποια πράγματα βάζει τις σωστές βάσεις στον ΠΑΟΚ. Του εύχομαι πολλές επιτυχίες. Να συνεχίσει να αγαπάει τον ΠΑΟΚ , που τον ξέρω ότι τον αγαπάει και έχει επιτυχίες».

Για την επιλογή του Γιώργου Δώνη: "Πιστεύω ότι ο ΠΑΟΚ έκανε την πιο σωστή επιλογή. Ο Δώνης είναι ένας προπονητής που έχει δείξει με τη δουλειά που έχει κάνει με άλλες ομάδες πως έχει υπομονή, και πιστεύει πολύ στην οργάνωση και στην εφευρετικότητα».
Για το τι πρέπει να κάνει ο ΠΑΟΚ για τη συνέχεια: «Ο ΠΑΟΚ πρέπει να βασίζεται στο ελληνικό στοιχείο όχι μόνο σε προπονητές αλλά και σε παίκτες.
Πρέπει να δρομολογήσει να βγαίνουν δικά του παιδιά, από τα σπλάχνα του. Η ξενομανία δεν θα μας βοηθάει. Για παράδειγμα στην Κομοτηνή υπάρχουν παιδιά αλλά πρέπει να δουλευτούν».


πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: