Τετάρτη 30 Μαΐου 2012

Μόνο ένας έμεινε…!

Μόνο ένας έμεινε…
Κάθε λόγο να χαμογελούν έχουν στον ΟΦΗ. Οι Κρητικοί τα βρήκαν και με τον Αλεξάντερ Σίμιτς και ο Σέρβος έστειλε υπογεγραμμένο τον διακανονισμό. Τώρα έμεινε μόνο ο Πιότρ Βλόνταρτσικ, ο οποίος δεν έχει συμφωνήσει και λείπει το όνομα του από τον φάκελο που θα καταθέσει η ΠΑΕ στην δευτεροβάθμια επιτροπή αδειοδοτήσεων της ΕΠΟ.

Ο ΟΦΗ τα βρήκε και με τους Ισπανούς Ζόρντι και Χόρχε Λόπεθ, έχοντας σύμμαχο τον δικηγόρο των ποδοσφαιριστών, Αργύρη Λίβα και πλέον έχει ξεκαθαριστεί το τοπίο.

Μοναδική εκκρεμότητα απομένει η υπόθεση του Βλόνταρτσικ, για τον οποίο αναζητούν στον ΟΦΗ ένα ποσό κοντά στις 20-30 χιλιάδες ευρώ, ώστε να μπορέσει και ο Πολωνός να υπογράψει τον διακανονισμό και να έχει η κρητική ομάδα και τις 16 υπογραφές που έλειπαν στον φάκελό της, στην εκδίκαση της έφεσης στην ΕΠΟ.

Η πρώτη εκτίμηση είναι πως το τέλος θα είναι καλό για τον ΟΦΗ. Τέλος, αναφορικά με όσα έγιναν χθες με την κατάπτωση της εγγυητικής, οι Κρητικοί δεν ανησυχούν αφού όπως αναφέρουν, πρόκειται για χρέη ύψους 27.000 ευρώ και απλά πρέπει να τακτοποιηθούν μέσα στις επόμενες 15 ημέρες.


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: