Πέμπτη 2 Αυγούστου 2012

Και τώρα Ισπανία...!!

Η Εθνική ομάδα πόλο των ανδρών έκανε το αναμενόμενο και επικράτησε χωρίς δυσκολίες του Καζακστάν με 11-4, στα πλαίσια της τρίτης αγωνιστικής του Α' Ομίλου. Πλέον το επόμενο ραντεβού της ελληνικής ομάδας είναι προγραμματισμένο για το Σάββατο (16:00) απέναντι στην Ισπανία.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα ήδη από το ξεκίνημα έδειξε ποιος είναι το αφεντικό και από το δεύτερο οκτάλεπτο ξεκαθάρισε η υπόθεση νίκη. Το σύνολο του Άντριτς για ακόμη μια φορά παρέδωσε σεμινάριο στην αμυντική του λειτουργία, ενώ σε έξι περιπτώσεις που βρέθηκε με παίκτη παραπάνω στην επίθεση σκόραρε 5 τέρματα.

Πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ήταν -δίχως αμφιβολία- ο Γιάννης Φουντούλης με 5 γκολ, έχοντας ως άξιο συμπαραστάτη τον Γιώργο Αφρουδάκη με 3. Προς το τέλος του παιχνιδιού η Εθνική έκανε οικονομία δυνάμεων για τη δύσκολη συνέχεια, με αποτέλεσμα οι Καζάκοι να σκοράρουν 2 φορές, διαμορφώνοντας το τελικό 11-4.

Μοναδικό μελανό σημείο του αγώνα ο τραυματισμός του Κώστα Μουρίκη, που αποχώρησε από την πισίνα με ενοχλήσεις στο γόνατο.

Τα οκτάλεπτα: 1-2, 0-4, 1-3, 2-2

Καζακστάν: (Ντροζντόβ): Ουκουμάνοβ 2, Ουσακόβ 1, Γκοροβόι 1

Ελλάδα: (Άντριτς): Φουντούλης 5, Αφρουδάκης Γ. 3, Κοκκινάκης 1, Δελακάς 1, Μουρίκης 1


πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: