Πέμπτη 2 Αυγούστου 2012

Το χρέος τους οι Βρετανοί!!

Το χρέος τους οι Βρετανοί
Μπορεί να μην είχε την πίεση της νίκης την τελευταία αγωνιστική των ομίλων η Μεγάλη Βρετανία, ωστόσο οι γηπεδούχοι δεν άφησαν την ευκαιρία να πάει χαμένη. Οι Βρετανοί έκαναν το χρέος τους, επικρατώντας της Ουρουγουάης με σκορ 1-0 και πήραν άνετα την πρόκριση στα προημιτελικά του ποδοσφαιρικού τουρνουά.

Εκτός συνέχειας οι Σουάρες, Καβάνι και η «παρέα» τους. Το άλλο εισιτήριο πήγε στη Σενεγάλη, που έμεινε στο 1-1 με τα ΗΑΕ, ωστόσο αρκούσε για την πρόκριση.

Στο γεμάτο «Millennium Stadium» του Κάρντιφ, οι Βρετανοί παρατάχθηκαν χωρίς τον Ράιαν Γκίγκς, καθώς προτιμήθηκε να μείνει στον πάγκο, αλλά αυτό ελάχιστη σημασία είχε στο τέλος της βραδιάς. Στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρος, ο Ντάνιελ Στάριτζ πήρε την ασίστ του Τζόε Άλλεν. Τίποτα δεν άλλαξε μέχρι το τέλος της αναμέτρησης με την ομάδα του Πιρς να περνάει πανηγυρικά στους «8», και τους Λατινοαμερικάνους να επιστρέφουν… πρόωρα σπίτι.

Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου, Σενεγάλη και ΗΑΕ έμειναν στο 1-1. Οι Αφρικανοί έχοντας το… αυτί τους και στο παιχνίδι της Ουρουγουάης, έμειναν εμφανώς ικανοποιημένοι παρά την ισοπαλία, καθώς προκρίθηκαν και αυτοί στα προημιτελικά. Οι Άραβες προηγήθηκαν με 1-0 στο 21΄ με σκόρερ τον Ματάρ, όμως οι Σενεγαλέζοι ισοφάρισαν στο 49΄ με τον Κανοτέ, χωρίς να αλλάξει κάτι στα εναπομείναντα λεπτά.

Τελική βαθμολογία πρώτου ομίλου:

1. Μεγάλη Βρετανία 7
2. Σενεγάλη 5
3. Ουρουγουάη 3
4. ΗΑΕ 1

Ζευγάρια προημιτελικών:
Μεγάλη Βρετανία – Νότιος Κορέα
Βραζιλία – Ονδούρα
Μεξικό – Σενεγάλη
Ιαπωνία - Αίγυπτος


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: