Πέμπτη 2 Αυγούστου 2012

"Σκάει" πρόταση για Μιραλάς;

Ο ντόρος που γινόταν με τον Κέβιν Μιραλάς και το ενδιαφέρον ξένων ομάδων τον προηγούμενο μήνα έχει καταλαγιάσει, όμως είναι πολύ πιθανό αυτό να αλλάξει και πάλι.
"Σκάει" πρόταση για Μιραλάς;
Χθεσινοβραδινές πληροφορίες από την Αγγλία ανέφεραν πως αγγλική ομάδα ετοιμάζεται να καταθέσει επίσημη πρόταση (αν δεν έχει ήδη φτάσει στα γραφεία της πλατείας Αλεξάνδρας!) στον Ολυμπιακό για την αγορά του Βέλγου άσου.
Λίβερπουλ και Αρσεναλ είναι οι δύο βασικές ομάδες από την Γηραιά Αλβιώνα που έχουν εδώ και καιρό στο μεταγραφικό τους στόχαστρο τον "κόκκινο διάβολο" των πρωταθλητών Ελλάδας και δεν αποκλείεται μια από αυτές να έκανε τελικά την κίνηση προς τους "ερυθρόλευκους"!
Δεν πρέπει άλλωστε να ξεχνάμε πως Ολυμπιακός και Λίβερπουλ είναι σε ανοιχτή γραμμή για τον νεαρό Ισπανό μέσο Σούσο που απασχολεί τον Ολυμπιακό, με τους Αγγλους να έχουν υποστηρίξει με δημοσιεύματα πως το deal αυτό πολύ πιθανό να εντάσσεται στη μεταγραφή του Βέλγου στους "ρεντς".
Βεβαίως για το τι θα γίνει εφόσον έρθει η επίσημη πρόταση θα κριθεί αποκλειστικά από τον Ολυμπιακό που έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο, με τον Μιραλάς άλλωστε να αποτελεί το βασικό όπλο και του νέου Ολυμπιακού.
Ο Μιραλάς άλλωστε έχει εκφράσει την επιθυμία του να συνεχίσει το συμβόλαιό του με τους Πειραιώτες εκτός και αν έρθει μια εξαιρετική πρόταση από το εξωτερικό. Αν η πρόταση από την Αγγλία είναι από Λίβερπουλ ή Αρσεναλ τότε τα πράγματα είναι δύσκολα για τους "ερυθρόλευκους".
Πηγή: Goal

Δεν υπάρχουν σχόλια: