Πέμπτη 2 Αυγούστου 2012

Ακαδημία της Λίβερπουλ στη Θεσσαλονίκη!!

Η ακαδημία της Λίβερπουλ στη Θεσσαλονίκη είναι εδώ και λίγες μέρες γεγονός. Σε μια πολύ όμορφη εκδήλωση στις εγκαταστάσεις "ATHLETIC PARK" απέναντι από το "PAOK SPORTS ARENA" (όπου θα στεγάζεται και η ακαδημία της Λίβερπουλ από το Σεπτέμβρη), οι άνθρωποι που ηγούνται της νέας αυτής προσπάθειας υποδέχθηκαν τον αντιπρόσωπο της Λίβερπουλ στην Ελλάδα Νίκο Χαραλαμπόπουλο.

Ο τελευταίος άναψε ουσιαστικά το πράσινο φως για την έναρξη της ακαδημίας της Λίβερπουλ, δίνοντας το έναυσμα για μια πολύ εποικοδομητική συνεργασία με τον αγγλικό σύλλογο. Μία συνεργασία που προβλέπει σεμινάρια Άγγλων προπονητών και γυμναστών της Λίβερπουλ στην ακαδημία, ανά τακτά χρονικά διαστήματα (ανά 2-3 μήνες). Οι υπεύθυνοι της Λίβερπουλ θα μετέχουν άμεσα στις προπονήσεις των παιδιών, επιδιώκοντας να περάσουν την φιλοσοφία του ιστορικού κλαμπ στους πιτσιρικάδες. Επίσης επιλεγμένα παιδιά από την ακαδημία θα ταξιδεύουν στην Αγγλία και στο Λίβερπουλ, έτσι ώστε να λάβουν μέρος σε τριήμερα καμπ και να γνωρίσουν από κοντά τις εγκαταστάσεις των "κόκκινων" στο Νησί.

Ο κ. Χαραλαμπόπουλος παρέδωσε στους υπεύθυνους της ακαδημίας και τον οδηγό - πρόγραμμα προπονήσεων των ακαδημιών της Λίβερπουλ στην Αγγλία, έτσι ώστε η προετοιμασία των παιδιών να γίνεται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Οι εγγραφές ξεκίνησαν και η ανταπόκριση είναι ήδη πολύ μεγάλη. Για πληροφορίες επικοινωνήστε με τα τηλ: 2310/486100 και 2310/486101.


πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: