Πέμπτη 2 Αυγούστου 2012

Και επίσημα το "πράσινο φως" της ΕΕΑ στον Σαββίδη

Πριν από λίγο η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού άναψε κι επισήμως το πράσινο φως στον Ιβάν Σαββίδη για να αγοράσει το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.
"Πράσινο φως" της ΕΕΑ στον Σαββίδη
Η ανακοίνωση της ΕΕΑ αναφέρει ότι «η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού (Ε.Ε.Α.) στη σημερινή της συνεδρίαση, αποφάσισε τα εξής:
- Χορηγεί άδεια στην εταιρεία με την επωνυμία «ΔΙΜΕΡΑ ΕΠΕ», για την απόκτηση ποσοστού άνω του 33%, του μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.
- Χορηγεί άδεια στον κ. Χαραλαμπίδη Αχιλλέα, για την απόκτηση ποσοστού 10%, του μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΕ Απόλλων Καλαμαριάς.
- Αναβάλλει την εξέταση του αιτήματος της εταιρείας «SUPPORTERS CLUB ΑΕ», για ανάληψη ποσοστού άνω του 33% της ΠΑΕ ΑΕΚ, για την επόμενη συνεδρίασή της, στις 9/8/2012 και ώρα 12:00».
Οπως καταλαβαίνει και ο πλέον αδαής απομένει το παρακάτω βήμα: ο ομογενής επιχειρηματίας να επενδύσει στον ΠΑΟΚ, να βάλει τα 10 εκ. ευρώ που υποσχέθηκε στους ιθύνοντες της ομάδας και στις 16 Αυγούστου να είναι ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ. Τη συγκεκριμένη μέρα κλείνει (μετά από έναν μήνα παράταση που δόθηκε) η Αύξηση του Μετοχικού Κεφαλαίου της εταιρίας.
Πηγή: paok24.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: