Πέμπτη 2 Αυγούστου 2012

Ο ΠΑΟΚ της... Ευρώπης

Το Ισραήλ γεωγραφικά τουλάχιστον είναι εκατοντάδες χιλιόμετρα μακριά από την Ευρώπη, αλλά ο ΠΑΟΚ ξεκινάει από το "Ραμάτ Γκαν" (8:00 μ.μ., novasports 2) την προσπάθειά του για πρόκριση στους ομίλους του Europa League. Η ομάδα του Γιώργου Δώνη αντιμετωπίζει την Μπνέι Γιεχούντα στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι για τον τρίτο προκριματικό γύρο της διοργάνωσης και το επίσημο ντεμπούτο του 43χρονου τεχνικού στον πάγκο της.

Σίγουρα ο ΠΑΟΚ δεν έχει το ρόστερ των προηγούμενων ετών και είναι προφανές ότι οι παίκτες που αποχώρησαν δεν αντικαταστάθηκαν. Η ομάδα του Ισραήλ, ωστόσο, δεν μπορεί να αποτελέσει φόβητρο, ενώ το αήττητο σερί 7 εκτός έδρας ευρωπαϊκών αγώνων είναι η μεγαλύτερη παρακαταθήκη. Παράγοντας που ενδέχεται να παίξει ρόλο στην εξέλιξη της αναμέτρησης είναι η θερμοκρασία που φτάνει τους 35 βαθμούς, τη στιγμή που η υγρασία είναι πάνω από τα επίπεδα του 70%.

Στην επίθεση του "δικέφαλου του Βορρά" θα ξεκινήσουν όπως όλα δείχνουν οι Γιάννου, Αθανασιάδης, με τον Γλύκο στο τέρμα, τους Λίνο, Έτο μπακ και τους Κατσικά, Κουμάλο στα στόπερ. Γκαρσία, Λαζάρ, Ρομπέρ και Γεωργιάδης θα είναι η τετράδα στα χαφ, με τους Γιακουμή, Ιντζίδη, Αποστολόπουλο, Κωνσταντινίδη, Κάτσε, Σαλπιγγίδη, Πέλκα και Παναγιωτούδη να συμπληρώνουν την αποστολή. Τον αγώνα θα διευθύνει ο Μαυροβούνιος Πάβελ Ραντοβάνοβιτς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: