Πέμπτη 2 Αυγούστου 2012

Ο Ηλιάδης και οι άλλοι.

Από χθες, όταν διέρρευσε ότι στο διοικητικό συμβούλιο της Τρίτης τα μέλη του δ.σ. του Φορέα επρόκειτο να επεξεργαστούν κάποιες προοπτικές χρηματοδότησης - επένδυσης κεφαλαίων στην ομάδα, όπως αυτές έχουν προταθεί από μέλη της κιτρινόμαυρης οικογένειας, άρχισαν να προκύπτουν και οι πρώτες πληροφορίες για την ταυτότητα των προσώπων που έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον να εμπλακούν. Ένα από αυτά φαίνεται πως είναι του Δημήτρη Ηλιάδη, πρώην προέδρου της ΠΑΕ, ο οποίος εδώ και σχεδόν 20 χρόνια βρίσκεται στην Αμερική, όπου πληροφορίες τον θέλουν να πέτυχε επιχειρηματικά και να βρίσκεται σε μια εύρωστη οικονομική κατάσταση αυτή την εποχή.

Το όνομα του είχε ακουστεί και πριν από μερικό καιρό, τότε που είχε αποκαλυφθεί ότι στελέχη του προηγούμενου δ.σ. του Φορέα τον είχαν προσεγγίσει για να βολιδοσκοπήσουν τις προθέσεις του σχετικά με εμπλοκή του στα διοικητικά της ΠΑΕ, αλλά και της επένδυσης κεφαλαίων που είχε (και έχει) ανάγκη η εταιρία.

Από εκείνες τις συζητήσεις ο Ηλιάδης είχε φανεί «ζεστός» και είχε αφήσει ανοικτό το ενδεχόμενο να βοηθήσει. Πλέον το όνομα του πρώην προέδρου, που βρίσκεται από τις αρχές Ιουλίου στην Ελλάδα για διακοπές, επανέρχεται στο προσκήνιο, ακόμη και πλαισιωμένου με και ομάδα επιχειρηματιών, που προτίθεται να επενδύσει χρήματα στην ΠΑΕ. Βέβαια όλα αυτά προς το παρόν παραμένουν σε επίπεδο φημών και μόνο το δ.σ. της Κ.Μ.Α. είναι σε θέση να επιβεβαιώσει να έχει έρθει σε επαφή με τον Ηλιάδη ή άλλο πρόσωπο που προτίθεται να βοηθήσει τούτη τη δύσκολη ώρα.

Πέραν του Ηλιάδη ακούγονται και άλλα ονόματα επιχειρηματιών, που δύναται να διευκολύνουν οικονομικά την εταιρία και το τοπίο θα ξεκαθαρίσει τα προσεχή 24ωρα και ευχή όλων είναι ο Άρης να επωφεληθεί μέσα από τις όποιες «ζυμώσεις» και διεργασίες γίνονται.

«Παγώνει» προσωρινά το θέμα στελέχωσης της ΠΑΕ

Ενδεχομένως αλληλένδετη με τα παραπάνω επενδυτικά σενάρια να είναι η πληροφορία ότι τα στελέχη του δ.σ. της Κ.Μ.Α. «παγώνουν» προς στιγμήν τις συζητήσεις για τα πρόσωπα τα οποία θα προταθούν για να στελεχώσουν το συμβούλιο της ΠΑΕ. Τα ονόματα των Ψηφίδη, Ντικμπασάνογλου και Φουρλίγκα παραμένουν στο «κάδρο», όμως φαίνεται ότι προτού προχωρήσουν στις τελικές εισηγήσεις τους τα μέλη του Φορέα θέλουν να διαπιστώσουν αν θα προκύψει ανάγκη εκπροσώπησης των όποιων υποψηφίων επενδυτών στο διοικητικό σχήμα της ΠΑΕ, κάτι που εκείνοι θα ορίσουν αν το επιθυμούν ή όχι.metrosport gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: