Πέμπτη 2 Αυγούστου 2012

Το παλεύει!!

Το παλεύει!
Μάχη για την απόκτηση του Γκάμπριελ Χάιντσε δίνει ο Ολυμπιακός. Ο Αργεντινός αμυντικός είναι εκτός πλάνων στη Ρόμα, όπως φάνηκε με τον αποκλεισμό του από την αποστολή που θα κάνει προετοιμασία στην Αυστρία. Ήδη έχουν γίνει επαφές με την άλλη πλευρά, αλλά οι «ερυθρόλευκοι» δεν παίζουν μόνοι τους…

Για τον 34χρονο αριστεροπόδαρο άσο ενδιαφέρονται έντονα η Μπολόνια, η Ρίβερ Πλέιτ, αλλά και ομάδες από τη Βραζιλία. Το βασικό όπλο του Ολυμπιακού απέναντί τους είναι η συμμετοχή στο Champions League, που δεν αφήνει ασυγκίνητο κανέναν ποδοσφαιριστή, έστω και σε αυτή την ηλικία και με αυτές τις παραστάσεις. Σημαντικό ρόλο θα παίξει και η στάση της Ρόμα, αν δηλαδή αφήσει ελεύθερο τον ποδοσφαιριστή ή θα ζητήσει χρήματα και πόσα. Στην πρώτη περίπτωση, ασφαλώς και διευκολύνεται το έργο του Ολυμπιακού-όσο και των υπόλοιπων μνηστήρων.

Το θέμα Χάιντσε, πάντως, έχει δύο ακόμη προεκτάσεις. Η μία… γνωστή, αυτή με τον Βασίλη Τοροσίδη, που σύμφωνα με ιταλικά ΜΜΕ εξακολουθεί να απασχολεί τους «τζιαλορόσι» παρά την απόκτηση-με τη μορφή δανεισμού-του Ουρουγουανού δεξιού μπακ Ιβάν Πίρις. Από τον Ολυμπιακό γίνεται σαφές πως δεν υπάρχει πρόταση για τον «Τόρο». Ήδη έχει γίνει μία κρούση στον παίκτη για επέκταση του συμβολαίου του. Αν δεν δεχτεί τους οικονομικούς όρους που του προτείνονται, ο διεθνής άσος αναμένεται να πωληθεί (έστω και με 2-2,5 εκατ. ευρώ), πριν φύγει ως ελεύθερος το επόμενο καλοκαίρι.

Η δεύτερη προέκταση αφορά τον επιτελικό μέσο που αναζητεί ο Ολυμπιακός. Φημολογείται ότι προτάθηκε ο Νταβίντ Πισάρο, που επίσης έμεινε εκτός προετοιμασίας της Ρόμα. Ο Χιλιανός άσος συγκεντρώνει αρκετά από τα στοιχεία που αναζητεί ο Λεάντρο Ζαρντίμ για τη θέση στη μεσαία γραμμή και έπεσε στο τραπέζι από τον ίδιο μάνατζερ που έφερε στον Ολυμπιακό τον Λεάντρο Γκρέκο.

Ο Μήτρογλου… εκτόπισε τον Ράφικ

Απλή δοκιμή ή ένδειξη προθέσεων; Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ στις χθεσινές δοκιμές έβαλε με τους βασικούς στην κορυφή της επίθεσης του 4-3-3 τον Μήτρογλου, αφήνοντας με τους (θεωρητικά πάντα) αναπληρωματικούς τον Τζεμπούρ. Μέγερι, Τοροσίδης, Χολέμπας, Μανωλάς, Σιόβας ήταν στα μετόπισθεν, Φέισα σε ρόλο αμυντικού χαφ με τους Μανιάτη και Τάτο δίπλα του, ενώ Αμπντούν και Φετφατζίδης πλαισίωναν τον Μήτρογλου. Στην άλλη ενδεκάδα ήταν οι Κάρολ, Παπάζογλου, Καραγκούνης, Ντιελνά, Ζαραδούκας, Μοδέστο, Σουμπίνιο, Λυκογιάννης, Βλαχοδήμος, Πάντελιτς (ή Ντιόγκο) και Τζεμπούρ. Ασφαλώς δεν πρόκειται για… τελικά πλάνα, ενώ πρέπει να σημειωθεί πως εκκρεμεί η επιστροφή στη δράση για Μιραλάς, Ιμπαγάσα και Φουστέρ, καθώς και η «ενεργοποίηση» του Γκρέκο, όπως και δύο μεταγραφές.


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: