Πέμπτη 2 Αυγούστου 2012

Έχει και συνέχεια…!!

Έχει και συνέχεια…
Έγραψε ιστορία με την πρόκριση επί της Ίντερ Μπακού, αλλά δεν σκοπεύει να σταματήσει στο πρώτο κεφάλαιο… Ο Αστέρας Τρίπολης υποδέχεται στις 21:00 (Novasports 1, NovaΣΠΟΡ FM 94,6) τη Μαρίτιμο με στόχο να διατηρήσει ζωντανό το ευρωπαϊκό του όνειρο.

Οι Αρκάδες θα παραταχθούν στη-βροχερή χθες κατά διαστήματα-Τρίπολη με βασικό μέλημα να διατηρήσουν ανέπαφη την εστία τους και να πετύχουν τουλάχιστον ένα γκολ που θα αυξήσει τις πιθανότητες πρόκρισης εν όψει της ρεβάνς της επόμενης Πέμπτης στη Μαδέιρα (που θα αρχίσει στις 23:00).

Σε ό,τι αφορά στη βασική ενδεκάδα, ο Μπαντής θα είναι στο τέρμα, οι Κουρμπέλης και Χουανίτο θα είναι οι στόπερ, με τους Πιπίνη και Τσαμπούρη στα δύο άκρα. Αμυντικά χαφ θα είναι οι Ουσέρο και Άλβαρες, με τον Ναβάρο δεξί χαφ και αριστερό έναν εκ των Φραγκουλάκη και Φορμίκα με τον πρώτο επικρατέστερο. Ο Ράγιος θα κινείται σε ελεύθερο ρόλο πίσω από τον μοναδικό προωθημένο Περόνε. Στην 20μελή αποστολή είναι οι νεοαποκτηθέντες Φούλοπ, Καστέλς και Σανκαρέ, αλλά απουσιάζει ο τραυματίας Μπαρτολίνι.

Η πορτογαλική ομάδα, που είναι μεν πιο έμπειρη του Αστέρα στα Κύπελλα Ευρώπης, αλλά όχι και… μπαρουτοκαπνισμένη (το αποψινό είναι το 23ο παιχνίδι της εκτός συνόρων) θα παίξει με το καθιερωμένο 4-3-3 και τους Σάλιν, Ρομπέρζ, Ζοάο Γκιγέρμε, Μπρίγκελ, Ρούμπεν, Μιράντα, Ντανίλο Ντίας, Ζοάο Λουίς, Φιδέλις, Σάμι και Έλντον.

Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Σέρβος Βλάντο Γκλόντζοβιτς. Το γήπεδο της Τρίπολης αναμένεται να είναι σχεδόν κατάμεστο. Σε κάθε περίπτωση οι διοικούντες περιμένουν περισσότερο κόσμο σε σχέση με τον προηγούμενο αγώνα με την Ίντερ Μπακού.


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: