Πέμπτη 2 Αυγούστου 2012

Της έκρυβαν την αλήθεια, μη χάσει το μετάλλιο...!!

Όλα για χάρη του μεταλλίου… Υπάρχει όμως όριο; Κινέζα πρωταθλήτρια των καταδύσεων έμαθε έπειτα από ένα χρόνο για τον χαμό των παππούδων της και την αρρώστια της μητέρας της.
Η Κίνα είναι μία από τις παγκόσμιες δυνάμεις του αθλητισμού. Αφοσιωμένοι στο στόχο μέχρι τέλους οι αθλητές της, θυσιάζοντας τα περισσότερα χρόνια από τη ζωή τους ώστε να βρεθούν στο βάθρο. Και μια απίστευτη ιστορία που είδε το φως της δημοσιότητας πριν από λίγες ώρες ήρθε να αποδείξει του λόγου το αληθές.

Η Μίνσια Γου (σ.σ. δεξιά στη φωτό) αναδείχθηκε χρυσή ολυμπιονίκης στα 3μ συγχρονισμένων καταδύσεων, μαθαίνοντας λίγα λεπτά αργότερα ότι πριν από ένα χρόνο «έφυγαν» ο παππούς και η γιαγιά της, ενώ η μητέρα της «χτυπήθηκε» από καρκίνο του μαστού.

«Ήταν απαραίτητο να της κρύψω την αλήθεια, ώστε να μη διαταραχθεί η προετοιμασίας της για τους Ολυμπιακούς Αγώνες», δήλωσε μεταξύ άλλων ο πατέρας της 27χρονης Γου, η οποία από την ηλικία των 16 έχει εγκατασταθεί μόνιμα σε κρατικό ινστιτούτο για τον αθλητισμό, έχοντας εγκαταλείψει το σπίτι της.


πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: