Πέμπτη 2 Αυγούστου 2012

Ετοιμος για το τελικό τετ-α-τετ!!

Πώς ο Σηφάκης βάζει τον ΠΑΟΚ στην κορυφή των επιλογών του για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Ποιες είναι οι άλλες προτάσεις που εξετάζει.
Ετοιμος για το τελικό τετ-α-τετ
Από την πρώτη στιγμή που άρχισε τις επαφές του με τον ΠΑΟΚ ο Μιχάλης Σηφάκης ήταν σταθερός στη στάση του. Ξεκαθάρισε στους ανθρώπους του ΠΑΟΚ ότι αν αποφασίσει να παραμείνει στην Ελλάδα αυτό θα μεταφραστεί άμεσα σε επιθυμία του για συμφωνία με τον "Δικέφαλο" (αφού έχει πολύ καλή άποψη για τον Δώνη και γνωρίζει την εκτίμηση που τρέφουν στο πρόσωπό του οι άνθρωποι του συλλόγου) ήθελε, όμως, πρώτα να εξετάσει προτάσεις από το εξωτερικό γι' αυτό και ζήτησε μερικές μέρες περιθώριο για να απαντήσει.
Οι πληροφορίες που έχουμε συλλέξει αναφέρουν πώς ο διεθνής τερματοφύλακας έχει στα χέρια του μία άκρως δελεαστική οικονομικά πρόταση από ομάδα του Αζερμπαϊτζάν, το πρωτάθλημα της χώρας, όμως, δεν του δίνει το ερέθισμα να απαντήσει θετικά. Παράλληλα, έχει επαφές με πολύ αξιόλογη ομάδα από τη Γαλλία, χωρίς, όμως, αυτές να έχουν μετουσιωθεί στην πρόταση που θα περίμενε.
Με αυτά τα δεδομένα και εφόσον δεν αλλάξει δραματικά κάτι τις επόμενες ώρες, ο Μιχάλης Σηφάκης είναι έτοιμος να ανάψει το "πράσινο φως" στους ανθρώπους του ΠΑΟΚ για να καθίσουν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων για τις τελικές συζητήσεις. Ο ΠΑΟΚ έχει κάνει πρόταση, ύψους 250.000 ευρώ ετησίως, με δυνατότητα να ανέβει έως τα 280.000, ενώ ο παίκτης έχει τη διάθεση να "πέσει" στις 300.000 ευρώ. Η διαφορά δεν φαίνεται ικανή να οδηγήσει σε αδιέξοδο.
Όλα αναμένεται να ξεκαθαρίσουν την Παρασκευή (3/2), καθώς μέχρι αύριο το βράδυ ο Σηφάκης είναι έτοιμος να απαντήσει στους ανθρώπους του ΠΑΟΚ, που αυτή τη στιγμή δείχνει να είναι η Νο1 επιλογή στο μυαλό του διεθνή τερματοφύλακα.         
Πηγή: olapaok.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: