Πέμπτη 2 Αυγούστου 2012

Προτιμά… άξονα!!

Προτιμά… άξονα
Η διαφαινόμενη πρόκριση του Παναθηναϊκού στα play offs του Champions League προσφέρει μεν στους «πράσινους» τη δυνατότητα ενίσχυσης, αλλά πιθανότατα μόνο με έναν παίκτη. Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα φέρεται να προτιμά να δαπανηθούν τα διαθέσιμα χρήματα όχι για εξτρέμ τύπου Κουίνσι (ή ακόμη και τον Γκανέζο άσο), αλλά για ποδοσφαιριστή που θα αγωνίζεται στον άξονα, ήτοι «οκτάρι» σε σύστημα 4-3-3 και «δεκάρι» στο 4-2-3-1.

Πάντως αν δεν βρεθεί κάποιος ποδοσφαιριστής που να καλύπτει τις ανάγκες του Πορτογάλου προπονητή, αλλά και με την προϋπόθεση πως δεν θα περάσει της… Αλ Σαντ, η περίπτωση Κουίνσι πάντα θα παραμένει στα υπόψη. Αρκεί φυσικά οι Άραβες να μειώσουν τις απαιτήσεις τους.

Σε ό,τι αφορά στον Γιώργο Καραγκούνη, οι πιθανότητες παραμονής του είναι λίγες. Ανάμεσα στις δύο πλευρές υπάρχει μεγάλη οικονομική διαφορά, την οποία εκείνη του Παναθηναϊκού δεν δείχνει διάθεση να καλύψει, καθώς η διοίκηση δεν μπορεί να ανταποκριθεί οικονομικά σε μία ακόμη μεταγραφή, αλλά και στις απαιτήσεις του «Κάρα», ειδικά από τη στιγμή που ο Φερέιρα δεν θα τον υπολογίζει στα βασικά του πλάνα. Έτσι μόνος τρόπος για να μείνει ο 35χρονος μέσος είναι να μειώσει εκείνος τις απαιτήσεις του.

Ενθουσιασμός και διαρκείας

Τα 7.148 διαρκείας έφτασε ο Παναθηναϊκός και εκφράζεται η αισιοδοξία πως μέχρι και τη ρεβάνς απέναντι στη Μάδεργουελ ή έστω πριν από το επόμενο ευρωπαϊκό παιχνίδι θα σπάσει το φράγμα των 10.000 καρτών. Στο μεταξύ, η «Παναθηναϊκή Συμμαχία» αριθμούσε νωρίς το πρωί της Πέμπτης 4.781 μέλη, ενώ το συγκεντρωθέν ποσό ήταν μέχρι τότε 1.965.360.

Ενάμιση ρεπό

Η αποστολή του Παναθηναϊκού ταλαιπωρήθηκε κατά την επιστροφή από τη Σκωτία. Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα αποζημίωσε τους παίκτες του με ενάμιση ρεπό κι έτσι η προπόνηση της Πέμπτης ορίστηκε για το απόγευμα. Ο Πορτογάλος προπονητής περιμένει να διαπιστώσει την κατάσταση των Σο, Πίντο και Καπίνο, που για λόγους υγείας έμειναν εκτός αποστολής στο πρώτο ευρωπαϊκό ματς. Εξάλλου, μέχρι αύριο αναμένεται να ενσωματωθεί στην αποστολή ο Κώστας Μπαρμπαρούσης, που ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του με την ολυμπιακή ομάδα της Νέας Ζηλανδίας.

* Στην ομάδα Νέων τα Γιουβέντους θα συνεχίσει την καριέρα του ο Τάσος Δώνης, μικρότερος γιος του προπονητή του ΠΑΟΚ.


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: