Πέμπτη 2 Αυγούστου 2012

Ξεχνάει τον εφιάλτη, βλέπει την ευκαιρία!!

Ο ΠΑΟΚ μπορεί να έχει μια τραυματική εμπειρία από αναμέτρηση με Ισραηλινούς, όμως κι αυτή τη φορά διακυβεύονται πολλά για τον Δικέφαλο στα ματς με την Μπνέι Γεχούντα.
Ξεχνάει τον εφιάλτη, βλέπει την ευκαιρία!
Όπως θυμόμαστε το 2004 ο ΠΑΟΚ είχε την ευκαιρία να περάσει στους ομίλους Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά κατάφερε να αποκλειστεί ουσιαστικά στα χαρτιά εξαιτίας του φιάσκου με την συμμετοχή του τιμωρημένου Λουκά στο παιχνίδι με την Μακάμπι.
Ο Δικέφαλος, όμως, δεν έχει να αντιμετωπίσει έναν αντίπαλο τόσο δυνατό αυτή τη φορά, ενώ ελπίζουμε όλοι να έχει πάρει το μάθημά του από το προηγούμενο πάθημα με τους Ισραηλινούς. Το σίγουρο είναι ότι έχει την δυνατότητα να βάλει τις βάσεις για να διεκδικήσει στην επόμενη φάση (πλέι-οφ) την συμμετοχή του στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ.
Αν ο ΠΑΟΚ τα καταφέρει, τότε θα βάλει πολλά χρήματα στα ταμεία του. Πολλά για τα φετινά δεδομένα του. Και αυτό το ποσό θα δώσει ώθηση, αφού θα καλύψει μεγάλο μέρος του ήδη μειωμένου μπάτζετ. Δεν είναι, άλλωστε, μόνο τα 2,5 εκ. που εξασφαλίζει με την πρόκριση στους ομίλους, αλλά και αρκετά ακόμα παρελκόμενα από δικαιώματα, εισιτήρια κ.λπ.
Ο Δικέφαλος, λοιπόν, καλείται να ξεχάσει την παράδοση - εφιάλτη και να γεμίσει τα ταμεία του με ζεστά ευρώ! Αρχής γενομένης από τον αποψινό αγώνα…

πηγή: sportdog.gr   

Δεν υπάρχουν σχόλια: