Πέμπτη 2 Αυγούστου 2012

Εδωσε υποσχέσεις, άφησε αιχμές, πήρε υπογραφές στήριξης!!

Η συγκέντρωση της "παράταξης Γκαγκάτση" στο Λουτράκι έγινε στην καφετέρια "HALL", που βρίσκεται πλάι στο καζίνο.
Εδωσε υποσχέσεις, άφησε αιχμές, πήρε υπογραφές στήριξης!
Ακριβώς έξω από την καφετέρια αμέριμνοι πολίτες απολάμβαναν το μπάνιο τους και μέσα 17 εκπρόσωποι ποδοσφαιρικών ενώσεων και συνολικά περίπου 30 με 35 άτομα συζητούσαν για το πώς θα… "αλλάξουν" τον ρου της ιστορίας του ποδοσφαίρου.
Οι εκπρόσωποι των Ενώσεων κάθονταν σε στρογγυλά τραπέζια και όλοι πήραν τον λόγο για να εκθέσουν τις απόψεις τους. Ο Γκαγκάτσης έκανε πρόλογο και στην συνέχεια δευτερολόγησε απαντώντας σε όλα όσα ειπώθηκαν.
Όπως αποκαλύπτει το SoccerPlus, μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη βία, στις πειθαρχικές επιτροπές ("δεν είναι δυνατόν να είναι πρόστιμο 2.500 ευρώ για ένα μπουκάλι"), για την κάρτα υγείας, για την κατάσταση των γηπέδων και για τον ΚΑΠ, που είπε πως είναι «για παιδικές χαρές» και «θ’ αλλάξει όλος»
Σχολίασε μάλιστα τις προκηρύξεις των διοργανώσεων της ΕΠΟ, τις οποίες «δεν λαμβάνουν υπόψη» αυτοί που κρατούν τώρα τα κλειδιά του ποδοσφαίρου. Υποσχέθηκε στο ακροατήριό του ότι σε 30 ημέρες θα τα αλλάξει όλα «και όχι σε 100 μέρες όπως η κυβέρνηση».
Οι αναφορές στους… απέναντι
Κατά τη διάρκεια των συζητήσεων έγιναν φωτογραφικές αναφορές σε κάποια μέλη του Δ.Σ. της ΕΠΟ και κάποια υψηλόβαθμα στελέχη, για τα οποία ακούστηκε η φράση: "Ορισμένοι εκμεταλλεύονται την Ομοσπονδία και την χρεώνουν με χρήματα».
Ο Γκαγκάτσης είπε: «Δεν θα κάνω ρεβανσισμό, αλλά τα αστεία τελείωσαν. Το νέο Δ.Σ. θα είναι καινούργιο κατά τα 2/3. Χώρος υπάρχει για όλους στις επιτροπές».
Σε μια αποστροφή του λόγου του φέρεται να είπε για την διαιτησία ότι «την επομένη των εκλογών θα αλλάξουν οι πίνακες».
Για τον νυν πρόεδρο, Σοφοκλή Πιλάβιο, και τον τρόπο διοίκησής του, ζήτησε να μην σχολιάσουν τίποτα οι παριστάμενοι και ό,τι είναι να ειπωθεί θα το πει ο ίδιος, προφανώς μέσω της ανακοίνωσης της υποψηφιότητας και των θέσεών του, που θα γίνει στα ΜΜΕ.
Ωστόσο, παρατήρησε ότι επί των ημερών του Πιλάβιου έκαναν άλλοι κουμάντο στην ομοσπονδία.
Για τον Γιώργο Σαρρή υπήρξε το ρητορικό (;) ερώτημα: από που και ως που διεκδικεί την προεδρία;
Οι δηλώσεις στήριξης και τα «πηγαδάκια»
Στο τέλος της συγκέντρωσης οι πρόεδροι των Ενώσεων υπέγραψαν δήλωση στήριξης στην υποψηφιότητα Γκαγκάτση.
Στα πηγαδάκια έγιναν ιδιαίτερες αναφορές σε δύο μέλη του Δ.Σ. της ΕΠΟ από τη νότια Ελλάδα, που τους παρουσιάζουν ως «πρωτοπαλίκαρα» του Γιώργου Σαρρή.
Επίσης, συζητήθηκε η στάση του Ολυμπιακού που φέρεται να στηρίζει την υποψηφιότητα Σαρρή και στα «πηγαδάκια» κυριαρχούσαν θέσεις του τύπου «εμείς δεν θα σταματήσουμε ούτε από τις επιθυμίες των ΠΑΕ ούτε των υπουργών».
Ο Γκαγκάτσης εκτός από την εμφάνιση στα ΜΜΕ ετοιμάζεται να κάνει περιοδείες στις Ενώσεις.
Πηγή: soccerplus.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: