Τετάρτη 22 Αυγούστου 2012

Αφαίρεση βαθμών ζήτησε ο Κουλουχέρης!!

Ο Άρης κινδυνεύει πολύ σοβαρά με αφαίρεση βαθμών από το πρωτάθλημα μετά την τελευταία εξέλιξη στο θέμα του Ευθύμη Κουλουχέρη. Ο Έλληνας αμυντικός προσέφυγε στο διαιτητικό δικαστήριο της ΕΠΟ ζητώντας την αφαίρεση βαθμών της πρώην ομάδας του.

Ο Κουλουχέρης είχε κερδίσει τον περασμένο Δεκέμβριο την προσφυγή που κατέθεσε εις βάρος του Άρη και του επιδικάστηκαν συνολικά 300.000 ευρώ. Όπως είχε αποφανθεί το διαιτητικό δικαστήριο΄τον περασμένο Απρίλιο, ο Άρης θα πρέπει να καταβάλλει στον παίκτη το ποσό με τη μορφή δόσεων και συγκεκριμένα καταθέτοντας στον προσωπικό του λογαριασμό 26.000 ευρώ το μήνα.

Η ΠΑΕ όμως το τελευταίο διάστημα έθεσε άλλες προτεραιότητες όπως η φορολογική ενημερότητα, αλλά και η εξόφληση των παικτών που παρέμειναν στο ρόστερ της ομάδας. Για το λόγο αυτό οι τρεις τελευταίες δόσεις δεν εξοφλήθηκαν στον Κουλουχέρη με αποτέλεσμα ο παίκτης να καταφύγει στο δικαιοδοτικό όργανο της ΕΠΟ και να ζητήσει την αφαίρεση τριών βαθμών του Άρη από το νέο πρωτάθλημα, κάτι που ορίζει το καταστατικό της ομοσπονδίας.

Πλέον οι διοικούντες στην Αλκμήνης ετοιμάζουν ραντεβού με τον Κοουλουχέρη, προκειμένου να λυθεί η παρεξήγηση και πιθανότατα αυτό θα λάβει χώρα την ερχόμενη Τρίτη.


πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: