Τετάρτη 22 Αυγούστου 2012

Μάχο: «Η Τούμπα είναι ένα καζάνι»

Δύσκολη έδρα χαρακτήρισε την Τούμπα ο πρώην τερματοφύλακας της ΑΕΚ και του Πανιωνίου, ο Αυστριακός, Γιούργκεν Μάχο.
Ο τελευταίος μίλησε στους συμπατριώτες του για τον αγώνα ΠΑΟΚ-Ραπίντ. Αρχικά μίλησε για τον Γιώργο Δώνη: «Είναι ένας πολύ καλός προπονητής, ένας καλός άνθρωπος που γνωρίζει το ποδόσφαιρο. Προτιμάει η ομάδα του να τρέχει με την μπάλα. Τα πάντα τα έχει οργανωμένα».
Στην συνέχεια δήλωσε: «Τα τελευταία χρόνια πάντα ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός ήταν μπροστά, αλλά το επίπεδο, πλέον, έχει περιοριστεί. Αυτή τη στιγμή είναι δύσκολο να γίνουν εκτιμήσεις επειδή το πρωτάθλημα δεν έχει αρχίσει ακόμα».
Για το προφίλ του ΠΑΟΚ σχολίασε: «Τα τελευταία χρόνια έχουν γίνει κάποιες αλλαγές. Ο ΠΑΟΚ έχει πολλούς Έλληνες παίκτες και όχι τόσους πολλούς ξένους».
Για το ποιους πρέπει να προσέξει η Ραπίντ εκτός από τους συμμετέχοντες στο EURO, Δημήτρη Σαλπιγγίδη και Γιώργο Φωτάκη: «Στέφανο Αθανασιάδη, τον δεύτερο επιθετικό, ο οποίος είναι ένας πολύ καλός νέος παίκτης. Επίσης στον ΠΑΟΚ παίζει ο Χακόμπο. Έφυγαν και κάποιοι παίκτες όπως ο Στέλιος Μαλεζάς που πήγε στην Φορτούνα».
Για την Τούμπα επεσήμανε: «Είναι ένα καζάνι. Εκεί έχω δει μία από τις καλύτερες σκηνές στην καριέρα μου. Έχουν τεράστιες δυνατότητες οι οπαδοί. Θα είναι πολύ δύσκολο για την Ραπίντ. Είναι ιδιαίτερη η ατμόσφαιρα, είναι πραγματικά ακραία».


πηγή: onsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: