Τετάρτη 22 Αυγούστου 2012

Ξεμπρόστιασμα παντού…!!

Δεν είναι λίγες οι φορές που έχω ακούσει συναρειανούς είτε εμένα προσωπικά ή και άλλους συναδέλφους να μας προτρέπουν να μην ασχολούμαστε με τον ΠΑΟΚ ή τα προβλήματα άλλων ομάδων.
Ξεμπρόστιασμα παντού…
Γράφει ο Χρύσανθος Τσαλτίδης.
Δυστυχώς μια καλά συντονισμένη επικοινωνιακή επίθεση στα ΜΜΕ κιτρινόμαυρης απόχρωσης κατάφερε και έπεισε μερίδα του κόσμου του ΑΡΗ ότι η αποκάλυψη των προβλημάτων πχ του συμπολίτη αποτελεί ταυτόχρονα και προσπάθεια συγκάληψης των λαθών των αρειανών παραγόντων.
Έχω βγάλει τα λαρύγγια μου να προσπαθώ να δώσω στον κόσμο να καταλάβει ότι το ένα είναι ανεξάρτητο του άλλου και στο μόνο κομμάτι που συνδέονται είναι ότι τα κιτρινόμαυρα διοικητικά λάθη ή τα προβλήματα του ΑΡΗ υπερπροβάλλονται, διογκώνονται και επικοινωνιακά… ξεχειλίζουν με στόχο ακριβώς να μην ασχολείται κανείς με το τι γίνεται στην δίπλα γειτονιά.
Τα παραδείγματα, καθημερινά και άπειρα, αλλά ελπίζω τις δυο τελευταίες μέρες να κατάλαβε πολύ καλά ο αρειανός ότι όταν τον προτρέπουν να ασχοληθεί μόνο με την δική του ομάδα, όταν επιτίθενται στους αρειανούς δημοσιογράφους χαρακτηρίζοντάς τους είτε κομπλεξικούς είτε με στόχο να καλύψουν τα κιτρινόμαυρα διοικητικά λάθη, το κάνουν με μοναδικό στόχο να κρύψουν κάτω από το χαλάκι όλα εκείνα τα ζητήματα που έχουν να κάνουν με τον αιώνιο αντίπαλο και θα μπορούσαν επικοινωνιακά να του δημιουργήσουν πολλά και μεγάλα προβλήματα. Πως παρουσιάζεται πχ η φυγή Κάμπορα από τον ΑΡΗ (για να πιστέψει ο κόσμος του ΑΡΗ ότι δεν ήταν απλήρωτος έπρεπε ένα χρόνο μετά να το πει το CAS) και αντίστοιχα πως «καλύπτονται» οι υποθέσεις όπως του Βιερίνια, του Βιτόλο, του Μαλεζά, του Κρέσιτς (με το τυρί να λέγεται Σηφάκης ως πρώτο θέμα), του Κατίδη, ακόμα και του Γιαννιώτα.
Εδώ και δυο μήνες ο ΑΡΗΣ δίνει την μάχη του για την σωτηρία και φυσικά έχουμε ακούσει τα μύρια όσα, ενώ η ομάδα ΠΛΗΡΩΣΕ περίπου 800.000 ευρώ για φορολογική και ασφαλιστική ενημερότητα. Σε αυτό το διάστημα όποτε επιχειρούσε κάποιος να βγάλει τα άπλυτα του συμπολίτη στην φόρα, δέχονταν την επικοινωνιακή επίθεση, αλλά το δυσάρεστο δέχονταν και από συναρειανούς βολές και προτροπές ασχολίας μόνο με τον ΑΡΗ.
Δεν μπορούν αλήθεια να καταλάβουν κάποιοι ότι όταν ο ΠΑΟΚ ή οποιαδήποτε άλλη ομάδα έχει ήδη εξυπηρετηθεί από τον ΟΠΑΠ για να κάνει την δουλειά της στην αδειοδότηση από την ΕΠΟ αποκτά ένα τεράστιο προβάδισμα έναντι άλλων ομάδων με τις οποίες είναι αντίπαλοι στο πρωτάθλημα. Σκέφτεστε να είχε γίνει το ίδιο με τον ΑΡΗ τότε τι θα είχε γλιτώσει επικοινωνιακά (αν και πιστεύω στο ρητό ουδέν κακόν αμιγές καλού και από την καταστροφή προέκυψαν και καλά)
Μιλάμε για ανώνυμες εταιρίες, ανταγωνιστές και μου λες να μην ασχοληθώ, αλλά να ασχολούμαι μόνο με τον ΑΡΗ; Όχι κύριοι, δεν θα περάσει αυτός ο ευνουχισμός με προφανείς τους στόχους σας. Έχετε διαβάσει ή έχετε ακούσει όλες αυτές τις μέρες για πρόβλημα του ΠΑΟΚ με την άδεια της ΕΕΑ; Έπρεπε να φτάσουμε 5 μέρες πριν το πρωτάθλημα για να μάθουμε όλοι ότι έχει λήξει η φορολογική τους ενημερότητα. Πώς; Γιατί; Μα όπως ο ΑΡΗΣ έτσι και ο ΠΑΟΚ για να είναι φορολογικά ενήμερος πρέπει να τηρεί τους διακανονισμούς-δόσεις με την εφορία κάθε μήνα. Παίρνουν κάθε μήνα φορολογική, αφού πληρώσουν τη δόση. Ο ΑΡΗΣ αυτή την στιγμή είναι ενήμερος 100%, ενώ οι συμπολίτες πήγαν να πάρουν άδεια με φορολογική που έληξε. Γιατί άραγε!!!
Όταν το έγραψα στο γκαζέτα όμως (ότι για αυτό έπαιξαν με ανοικτές πόρτες με Ξάνθη) και τι δεν άκουσα. Και δεν με ενδιαφέρει τι λένε αυτοί. Την δουλειά τους κάνουνε. Ο αρειανός με ενοχλεί που έγινε έρμαιό τους επειδή όντως δικοί του παράγοντες προδώσαν τα όνειρά του, αλλά δεν είναι δυνατόν να μην μπορούν όλοι να αντιληφθούν ότι κάθε φορά που αποκαλύπτεται ένα δικό τους θέμα, βοηθιέται ο ΑΡΗΣ, όπως και το αντίστροφο.
Ένας φίλος μου είπε ότι δεν έπρεπε να τα λέω εγώ αυτά όσο ήμουν στην ΠΑΕ. Πλέον που δεν είμαι, λοιπόν, έχει λιώσει και η καραμέλα περί κάλυψης της διοίκησης όταν αναφέρομαι σε ζητήματα του συμπολίτη. Κι ευτυχώς που υπάρχει το AllAboutARIS και τους ξεμπροστιάζει (γιατί δυστυχώς υπάρχουν και «κίτρινα» μέσα με μοναδικό στόχο να πλήξουν τον ΑΡΗ) , ευτυχώς θα πω που υπάρχει και το βήμα που έχω στο gazzetta και τα διαβάζουν και στην Αθήνα.
Σε κάθε περίπτωση όμως έχει τελειώσει το μην ασχολείσαι με τον ΠΑΟΚ και την κάθε ομάδα που πλήττει τα συμφέροντα του ΑΡΗ. Μην ασχολείσαι με την διαιτησία, μην ασχολείσαι με τους Γκαγκάτσηδες, τους Βασσάρες και τους κολλητούς τους μέσα στην οικογένεια του ΑΡΗ, μην ασχολείσαι με την κρατική εύνοια και το πάγωμα των χρεών, μην ασχολείσαι με αδειοδοτήσεις που είναι διάτρητες από παντού, μην ασχολείσαι με τις ψηφοφορίες στην Λίγκα, μην ασχολείσαι με οτιδήποτε μπορεί να τους πλήξει και έμμεσα να βγει κερδισμένος ο ΑΡΗΣ. Αμ δε. Θα ασχολούμαι εφόσον αυτό θα βοηθήσει τον ΑΡΗ και θα παρασχολούμαι και φυσικά αυτό δεν θα αποτελεί ποτέ άλλοθι για λάθη, παραλείψεις, προβλήματα στον πραγματικά μεγαλύτερο σύλλογο της Μακεδονιάς. Δεν θα περάσει η προπαγάνδα τους και ειδικά αυτών που με το μυαλό τους ονειρεύονται μία ομάδα μία πόλη. Δεν θα τους το επιτρέψουμε ποτέ όσο κι αν έχουν πλέον εξελιχθεί και έχουν καταφέρει να θρέψουν και φίδια στον κόρφο μας.
ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΜΟΝΟ ΜΕ ΕΝΑ ΣΥΛΛΟΓΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ ΣΕ ΟΜΑΔΙΚΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ, ΤΟΝ ΘΕΟ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ, ΑΡΗ.
Υ.Γ.1 Πολλά συγχαρητήρια στο Νίκο Στακιά και τα υπόλοιπα παιδιά της ΠΑΕ που βοήθησαν για την εκδήλωση παρουσίασης της φανέλας. Eιδικά αυτής με τις…πολεμίστρες του Λευκού Πύργου. Γιατί ο Θεός του Πολέμου θα δώσει πολλές μάχες φέτος. Τώρα που είμαι εκτός ΠΑΕ θα μπορώ πιο ελεύθερα να λέω κάποια πράγματα, όχι γιατί πριν δεν μπορούσε, αλλά γιατί λόγω θέσης δεν έπρεπε για πολλούς και διάφορους λόγους.
Υ.Γ.2 Ξέρω ότι γίνεται μεγάλη προσπάθεια στην ΠΑΕ, αλλά δεν μπορώ να μην το γράψω. Πάρτε ένα φοοοοοορρρρρρρρρρρρρρρρρ!
Υ.Γ.3 Ο ΑΡΗΣ πιθανότατα δεν θα καταθέσει εγγυητική κάτι που θα πράξουν κι άλλες ομάδες καθώς ξέρουν ότι αυτό σημαίνει πως θα τους επιβληθεί ένα πρόστιμο από 5000 ως 50000 ευρώ από την ΕΠΟ. Αυτός είναι ο κανονισμός. Αυτό που πρέπει να προσέξει από εδώ και πέρα είναι να κλείσει τις όποιες εκκρεμότητες έχει με διακανονισμούς παικτών.
Υ.Γ. 4 Πλέον θα τα λέμε πολύ πιο συχνά από αυτή εδώ την στήλη και σύντομα και ραδιοφωνικά χωρίς ακόμα να έχω καταλήξει σε… συχνότητα. Δόξα τον Θεό υπάρχουν οι προοπτικές για κάτι καλό…

πηγή: allaboutaris.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: