Τετάρτη 22 Αυγούστου 2012

Κοντέων: «Ένα βήμα προς τα πάνω»

Ο Πέτρος Κοντέων μίλησε στο «Αθλητικό Metropolis» και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» για την προσπάθεια της Δόξας Δράμας να επιστρέψει στα μεγάλα σαλόνια της Superleague, αλλά και για την προσπάθεια του ΠΑΟΚ απέναντι στη Ραπίντ Βιέννης.

Αναλυτικά:

Στην αρχική του τοποθέτηση τόνισε: «Μπορεί να παίζω στη Δόξα Δράμας, αλλά δεν ξεχνάω από πού ξεκίνησα. Ο ΠΑΟΚ είναι ένα πολύ μεγάλο μέγεθος, αλλά τώρα είμαι στη Δόξα. Θα προσπαθήσουμε να φέρουμε την ομάδα στην πρώτη κατηγορία. Έχουμε κάνει κάποιες καλές κινήσει με έμπειρους και καλούς ποδοσφαιριστές και μπορούμε να κάνουμε ένα βήμα προς τα πάνω».

Για τη φετινή Football League: «Θα είναι ένα από τα πιο ανταγωνιστικό πρωταθλήματα και θα είναι αμφίρροπο μέχρι το τέλος. Θα είναι σαν τη Σούπερ Λιγκ. Βέβαια υπάρχουν και κάποιες ομάδες με οικονομικά προβλήματα, αλλά άλλες 10 ομάδες θα παλέψουν για την άνοδο φέτος».

Για τον αγώνα της πρώην ομάδας του, του ΠΑΟΚ, απέναντι στη Ραπίντ Βιέννης: «Είναι κομβικό παιχνίδι, αφού όλες οι ομάδες έχουν οικονομικά προβλήματα και είναι πολύ σημαντικά τα έσοδα από την Ευρώπη. Αλλά είναι στα μέτρα του ΠΑΟΚ. Η Ραπίντ δεν είναι τεράστιο μέγεθος. Αν εκμεταλλευτεί την έδρα θα περάσει ο ΠΑΟΚ».


πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: