Τετάρτη 22 Αυγούστου 2012

Ανατροπή και πρόκριση (;)

Ανατροπή και πρόκριση (;)
Η Ντιναμό Κιέβου χάλασε τη γιορτή που είχε στήσει η Γκλάντμπαχ για την πρώτη της συμμετοχή στο Τσάμπιονς Λιγκ και πήρε μεγάλη νίκη με 3-1. Οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά και προηγήθηκαν μάλιστα, αλλά η Ντιναμό Κιέβου αφού έφερε «τούμπα» το παιχνίδι μέσα σε έξι λεπτά, σιγούρεψε σε μεγάλο βαθμό την πρόκριση και με ένα τρίτο γκολ.

Τα «πουλάρια» μπήκαν πιο δυνατά και ορμώμενοι και από τον ενθουσιασμό του γηπεδούχου, άνοιξαν στο σκορ στο 13ο λεπτό. Ο Αράνκγο βρήκε με πολύ ωραία μπαλιά από το δεξί άκρο της άμυνας τον Ρινγκ στα αριστερά της επίθεσης, αυτός «άδειασε» τον Σίλβα και με συρτό σουτ στην κλειστή γωνία του Κοβάλ έκανε το 1-0.

Η απάντηση των Ουκρανών ήταν άμεση. Αρχικά στο 28’ με τον Μίχαλικ ο οποίος έπιασε ένα ασύλληπτο σουτ έξω από τν περιοχή και ευνοούμενος και από τις κόντρες νίκησε τον Τερ Στέγκεν. Στο 36’ ο Γκαρμάς έκλεψε την μπάλα στην μεσαία γραμμή και έβγαλε τετ α τετ τον Γιαρμολένκο από πλάγια θέση. Ο Ουκρανός μεσοεπιθετικός πλάσαρε εύστοχα και έβαλε σε θέση οδηγού την Ντιναμό.

Το… κερασάκι στην τούρτα της διαφαινόμενης πρόκρισης, έβαλε στο 81’ ο Ντε Γιόνγκ! Ο επιθετικός της Γκλάντμπαχ στην προσπάθειά του να διώξει την μπάλα μετά το φάουλ του Βελόσο, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του.


Οι συνθέσεις των ομάδων:


Γκλάντμπαχ: Τερ Στέγκεν, Ντάεμς, Ντομίνγκεζ, Στραντσλ, Γιάντσκε, Αράνγκο, Τσάκα, Νόρντβαϊτ (Τολγκά), Ρινγκ (Χέρμαν), Ντε Γιόνγκ, Ντε Καμάργκο (Χάνκε)

Ντιναμό Κιέβου: Κοβάλ, Ταίβο, Μίχαλικ, Μπετάο, Σίλβα, Βελόσο, Γιαρμολένκο, Γκαρμάς, Κράνιτσαρ (Βουκόγεβιτς), Νίνκοβιτς (Ράφαελ), Ιντέγε (Μεχμέντι)

Δείτε τα γκολ



Monchengladbach 1-3 Dynamo Kyiv από fasthighlights-2012


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: