Τετάρτη 22 Αυγούστου 2012

Αγκάθι Καστίγιο για Άρη, κίνδυνος υποβιβασμού για Πλατανιά!!

Η ΕΕΑ δεν χορήγησε πιστοποιητικά σε οκτώ ομάδες στην συνεδρίασή της και το SoccerPlus αποκαλύπτει κάποιους από τους λόγους που οι ομάδες αυτές δεν πήραν άδεια και με τι κινδυνεύουν.
Αγκάθι Καστίγιο για Άρη, κίνδυνος υποβιβασμού για Πλατανιά
-Ο Πλατανιάς έχει πρόβλημα με την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου. Για να παίξει μια ομάδα στην Σούπερ Λίγκα χρειάζεται μετοχικό κεφάλαιο 1 εκάτ. ευρώ μίνιμουμ. Η ομάδα των Χανίων έχει μετοχικό κεφάλαιο 500.000 ευρώ και πρέπει μέχρι την Παρασκευή να κάνει αύξηση μετοχικού κεφαλαίου ακόμα 500.000 ευρώ. Επειδή αυτό δεν προλαβαίνει να το κάνει, η ΕΕΑ είπε στον Πλατανιά να καταθέσει αυτά τα λεφτά σε τράπεζα με την δέσμευση ότι θα πάνε για την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου. Η μη αύξηση μετοχικού κεφαλαίου έχει ως ποινή τον υπο9βιβασμό.
-Ο Άρης δεν κατέθεσε εγγυητική επιστολή αλλά σε αντίθεση με τις άλλες ομάδες, η εγγυητική επιστολή της προηγούμενης σεζόν που λήγει στις 31/12/2012 έχει καταπέσει λόγω χρεών και θα πρέπει να καταθέσει εγγυητική επιστολή ύψους 130.000 ευρώ αφού υπάρχει οφειλή στον Καστίγιο 645.000 ευρώ που θα πρέπει να πληρωθεί τον Οκτώβρη αλλά λέγεται ότι υπάρχουν οφειλές και σε άλλους παίκτες.
-Η ΑΕΚ φαίνεται να βρίσκει λύση στο θέμα της φορολογικής ενημερότητας, ο ΟΦΗ το παλεύει ενώ στον Πανιώνιο οι πληροφορίες λένε ότι τα πράγματα είναι δύσκολα και η κατάσταση ενδεχομένως να μην ανατραπεί.
Πηγή: soccerplus.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: